آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه قرابیه گل محمدی با عطر و طعم عالی
طرز تهیه قرابیه گل محمدی که بسیار محبوب است و کمتر کسی مزه اون رو نچشیده بسیار مناسب برای پذیرایی و مهمانی و صفا بخش سفره عید شما نیز هست .مواد اولیه مورد استفاده بسیار ساده و در دسترس است خوبی این شیرینی به کمشیرین بودن اون هست که بسیار مورد استقبال قرار می گیره در ادامه روش تهیه قرابیه گل محمدی را به طور کامل داریم :
مواد لازم قرابیه گل محمدی
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 عدد تخم مرغ
1 استکان پودر قند (50گرم ؛ قرابیه ها معمولا کم شیرین هستند میتوانید مقدار پودر قند را کمی بیشتر بریزید)
نصف استکان روغن مایع (40 گرم)
3 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چای خوری بگینک پودر
3 لیوان آرد
برای روی قرابیه سس شکلات سفید حاضری گل محمدی خلال پسته
طرز تهیه و دستور پخت قرابیه گل محمدی:
تمام مواد لازم خمیر به جز آرد را در ظرفی بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس آرد را با دقت و کنترل کم کم اضافه کرده تا خمیری به نرمی لاله گوش بدست آورید (زیاد ورز ندید چون روغن پس میده و سفت میشه در حدی که خمیر آماده بشه کافیه) خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 1cm باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید. وسط آن را بوسیله سر ماسوره درآورید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه حدود 25 دقیقه بپزید (با توجه به دمای متفاوت فرها با کنترل بپزید و توجه داشته باشید قرابیه ها در پایان پخت در فر نرمهستند و بعد از سرد شدن ترد میشوند) بعد از پخت قرابیه ها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا سرد شوند و در آخر روی آنها را با سس شکلات آماده و یا شکلات سفید آب شده به روش بنماری و گل محمدی و خلال پسته تزیین کنید.
نوش جان