طرز تهیه ته انداز مرغ غذای خوش عطر و رنگ مجلسی

طرز تهیه ته انداز مرغ با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه ته انداز مرغ که از هر جای مرغ میتونید استفاده کنید. من از ران مرغ استفاده کردم

مواد لازم برای تهیه ته انداز مرغ:

تیکه های کتف مرغ یا ران ( هر قسمت مرغ رو می تونید برای این غذا استفاده کنید ) میزان دلخواه است اندازه کف قابلمه

پیاز

برنج به میزان افراد (بر اساس پیمانه )

نمک وفلفل و  خیلی کم ابلیمو

مقداری زعفرون دم کرده

طرز تهیه ته انداز مرغ

زوش پخت و تهیه ته انداز مرغ:

اول تیکه های کتف مرغ (می تونید از بال هم استفاده کنید که زود می پزه) رو توی مخلوط نمک و فلفل و پیاز و خیلی کم ابلیمو می خوابونیم. تا کمی مزه دار بشه.
بعد یک طرفش رو توی روغن کمی سرخ می کنیم. طرف دیگه رو میذاریم خام بمونه.

برنج رو ابکشی درست می کنیم. مقداری از اون رو با مقداری زعفرون مخلوط می کنیم. تا غذامون عطر زعفرون داشته باشه و خوشرنگ هم میشه .

بعد تو قابلمه کمی روغن می ریزیم. تیکه های مرغ رو از طرفی که خام هست توش می ذاریم و طرف سرخ شده اش رو به بالا باشه. بعد در این مرحله برنج زعفرونی رو به ارومی روش می ریزیم و خوب فشرده می کنیم.

بعد بقیه برنج ساده رو روش میریزیم و صاف میکنیم. و برای حدود یک ساعت دم می ذاریم. با شعله کم تا مرغ هم اروم سرخ بشه و بپزه.

نوش جان.

نکات مورد توجه :

** حتما تکه های مرغ رو روز قبل یا چند ساعت قبل از پخت غذا مزه دار کنید تا ته انادز مرغ شما خوشمزه بشه  بوی زهم مرغ نده .

** حتما از زعفرون استفاده کنید تا مجلسی بشه در روغن کف قابلمه می تونید کمی زردچوبه هم بپاشید تا مرغ ها هم خوش رنگ و خوش عطر بشه .

**بعد از اضافه کردن برنج حتما با شعله بسیار کم دمکنی بزارید تا مغ ها مغز پخت بشه وخوب سرخ شه .

طرز تهیه مرغ ترکیه ای خورشتی با طعم وعطر  عالی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *