طرز تهیه شیرینی دادلی آرمیا با دستورپخت مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی دادلی آرمیا این شیرینی خوشمزه و ساده

طرز تهیه شیرینی دادلی آرمیا این شیرینی با لایه نازکی از شکلات و ژله براو تزیین می شود که روش اماده سازی شیرینی بسیار ساده است به جای بریلو اگر خواستید می تونی از مارمالاد هم استفاده کنید ولی روتین آن بریلو است

مواد لازم شیرینی دادلی آرمیا

کره نرم شده در دمای محیط ۵۰ گرم
روغن جامد یا نیمه جامد (من نیمه جامد لادن زدم، می تونید روغن جامد قنادی یا روغن اصیل هم استفاده کنید) ۵۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم (۱/۲ پیمانه سرصاف)
آرد نخودچی ۳۰ گرم (تقریبا ۱/۴ پیمانه )
آرد سفید ۱۳۰ گرم (یک پیمانه سرخالی )
زرده تخم مرغ ۱عدد
پودر هل ۱/۲ ق چ یا وانیل نوک ق چ

طرز تهیه شیرینی دادلی آرمیا

روش  تهیه و پخت شیرینی دادلی آرمیا:

ابتدا  کره نرم , روغن جامد و پودرقند الک شده را باهمزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل یا پودر هل اضافه شود در حد مخلوط شدن خوب هم بزنید (زرده تخم مرغ هم دمای محیط باشد)
آرد نخودچی الک شده را اضافه کرده و درنهایت آرد سفید را کم کم، با نوک انگشتان خمیر را مخلوط کرده تا خمیر نرم و لطیفی جمع شود (فقط زیاد ورز ندین که خمیر به روغن بیفته)
از خمیر گوله های کوچکی گرفته در دست گرد کنید وسط آن را با یک شی ،کمی فشرده کنید تا یک حفره عمیق ایجاد بشه (مثلا با ته مهر شیرینی یا خودکار)
درون قالب بچینید و در فر از قبل گرم ۱۷۵درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید، زیر شیرینی ها طلایی بشه،
پس ازپخت و سرد شدن به دلخواه با شکلات و بریلو تزیین کنید.

نکات مهم:
** خمیر اماده شده را بلافاصله تا لطیف و نرم هست گوله کنید ( بدون ترک خوردگی ) و سریع حفره بزنید خمیر اگر بمونه کم کم خشک و پودری میشه و دیگه نمی تونید گوله کنید یا حفره بزنید خیلی ترک میخوره،
** شیرینی ها داخل فر پهن و بزرگ میشن پس کمی با فاصله بچینید، اگر بیش از اندازه پهن شدن بدونید که اردتون نسبت به روغن کم بوده یا خمیر را زیاد ورز دادین روغن افتاده.
** میزان ارد حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ گرم نیازه ،ممکنه اول خمیر چسبنده باشه ولی کمی بمونه درست میشه.
** این میزان مواد حدود بیست بیست پنج عدد شیرینی میشه.

طرز تهیه شیرینی شکری مناسب برای عید با دستور آسان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *