طرز تهیه مرغ ترکیه ای خورشتی با طعم وعطر  عالی

طرز تهیه مرغ ترکیه ای با دستور پخت کامل

طرز تهیه مرغ ترکیه ای از غذاهای لذیذ و مجلسی که به راحتی و کمترین سختی حتی در تعداد بیشتر و برای مهمانی ها هم می تونید تهیه کنید . فقط دقت داشته باشید که اگر از تکه های مرغ استفاده می کنید بهتر است از ران و سینه استفاده کنید. و همینطور از چاشنی ها هم استفاده کنید .

موادلازم برای ۳ نفر خورشت مرغ ترکیه ای:

تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس

روش تهیه و آماده سازی خورشت مرغ ترکیه ای

من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه ، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم ، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید ، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم . گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد ، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است .
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد.

نوش جان

طرز تهیه مرغ تنوری در فر با چاشنی های ساده اما خوشمزه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *