طرز تهیه جوجه پنیری به شیوه رستورانی بسیار خوشمزه

طرز تهیه جوجه پنیری با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه جوجه پنیری در منزل که بسیار لذیذ تر از نوع رستورانی ان هست

مواد لازم برای جوجه پنیری :

سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
ماست دو ق غ
زعفران دو ق غ
سیر رنده شده دو حبه
فلفل دلمه ای یک‌عدد
پنیر موزارلا یک بسته
نمک.فلفل.آب لیمو به مقدار لازم
جعفری خورد شده به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه پنیری

روش تهیه و آماده سازی جوجه پنیری :

برای تهیه جوجه پنیری اول از همه سینه مرغ به صورت نوار های دراز و  تقریبا باریک ( به اندازه دو‌بند انگشت ) برش زدم.
سپس پیاز و سیر رنده شده رو به همراه ماست و زعفران و نصف فلفل دلمه ای خورد شده و ادویه و نمک و زعفران و آبلیمو باهم خوب مخلوط می کنیم و نوار های مرغ رو می ریزیم توش و به مدت دو ساعت می زاریم یخچال استراحت کنه.
بعد دو ساعت نوار های مرغ رو با گوشکوب فلزی می کوبیم تا نازک بشه و روی نوار مرغ پنیر و جعفری خورد شده و فلفل دلمه ای که به‌صورت باریک برش زدم میزاریم و رول می کنیم ‌و خلال دندان فیکسش می کنیم.
رول های مرغمون رو میزاریم تو ماهی تابه که روغن ریختیم در ماهی تابه رو‌ میزاریم اجازه میدیم مغز پخت شه.
و در آخر در ماهی تابه رو برمی داریم تا قشنگ‌سرخ بشن.
فوق العاده خوشمزه و آبدار میشه و طعم پنیرم دیگه بهتون نگم محشره.

نوش جان

نکته های قابل توجه :

** حتما موادی رو که آماده کردید در یخچال بگذارید استراحت کنه و و مرغ ها طعم دار بشه که جوجه پنیزیتون طعم عالی داشته باشه .

** حتما نوار های مرغ رو با گوشکوب فلزی بکوبید تا نازک بشه و براحتی در ماهیتابه بپزه.

** در مرحله پخت حتما در ماهی تابه رو‌ میزاریم و  اجازه میدیم مغزتا کاملا پخت شه .

** اگر دوست دارید جوجه ها تون برشته بشه در آخر پسا زپخت اونها درب ماهی تابه رو بردارید و اجازه بدید مقداری سرخ و طلایی بشه.

 

دستور جوجه زعفرونی بدون فر به همراه سالاد انار غذای مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *