آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کوفته شیرین با مراحل پخت کامل
طرز تهیه کوفته شیرین از غذاهای استان کرمانشاه که بیار خوش طعم است اگر از طرفداران کوفته هستید توصیه می کنم این نوع کوفته رو در منزل تهیه کنید و نوش جان کنید که جز غذاهای محبوب شما می شود.
موادلازم تهیه کوفته شیرین:
برنج یک پیمانه
گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد ( رنده و آبگرفته شده ) یک عدد
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
نعناع خشک ( پودر شده ) دو قاشق سوپ خوری
زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع به مقدار نیاز
شیره انگور ۱۵۰ میلی لیتر
سرکه ۵۰ میلی لیتر
دو نیم پیمانه
روش تهیه و آماده سازی مواد کوفته شیرین :
ابتدا برای تهیه کوفته شیرین آب در قابلمه می ریزیم و میزاریم جوش بیاد و برنج خیس خورده مون رو آبکش می کنیم و زمانی که آب جوش اومد در قابلمه می ریزیم و ۲۰ دقیقه زمان میدیم تا آب برنج کامل جمع بشه. برنج پخته شده، گوشت چرخ کرده، پیاز، آرد نخودچی، نعناع خشک، نمک و فلفل را در دستگاه غذا ساز ریخته و کاملا مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی بدست بیاد.
کف دستمون رو مقداری روغن میزنیم و از مایه آماده شده به اندازه تخم مرغ برمی داریم و به شکل بیضی فرم میدیم. سپس آنها را در قابلمه حاوی روغن داغ فراوان سرخ می کنیم. کوفته ها رو با کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کنید و روی حوله کاغذی بزارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه.
سپس شیره انگور، سرکه و یک پیمانه آب رو در قابلمه ای بزارید تا جوش بیاد و بعد کوفته ها رو بهش اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بزارید تا کوفته ها مغز پخت بشن و سس به خورد کوفته ها بره و بعد هم کنار سبزی خوردن و نان سرو کنید. نوش جان