طرز تهیه خورش ترشی قورمه اردبیلی غذای سنتی و لذیذ

طرز تهیه خورش ترشی قورمه

طرز تهیه خورش ترشی قورمه اردبیلی این خورش مثل قیمه هستش فقط تفاوتش اینه که بجای لپه لوبیا چشم بلبلی استفاده میشه فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه و دیگه رفته توی لیست غذامون

مواد لازم خورش ترشی قورمه اردبیلی:

پیاز 2 عدد بزرگ

گوشت گوسفندی  400 گرم

زردچوبه و دارچین و فلفل قرمز

لوبیا چشم بلبلی  1 پیمانه

رب گوجه

زعفرون دم کرده

آبغوره و نمک

الو بخارا (اختیاری )

طرز تهیه خورش ترشی قورمه

روش تهیه و پخت خورش ترشی قورمه اردبیلی :

ابتدا پیاز رو خرد میکنیم و با روغن تفتش میدیم. کمی که آبش کشیده و طلایی شد ( از روی آن اندازه ی ٣ قاشق غذاخوری برداریم و کنار بگذاریم آخر پخت به خورش اضافه کنیم تا خوشمزه تر بشه )
گوشت هایی رو که خرد کردیم اضافه می کنیم و تفت می دیم. رنگ گوشت ها هم که عوض شد زردچوبه و دارچین و فلفل قرمز بهش اضافه می کنم و تفت میدیم کمی آب اضافه می کنیم و زمان میدیم تا گوشت ها بپزه. لوبیا چشم بلبلی را هم  از قبل خیس شده و چندبار اب عوض شده و جداگانه ابپز شده رو به گوشت پخته اضافه می کنیم.سپس رب گوجه رو هم در مقداری روغن کمی تفت میدیم و به غذا اضافه می کنیم. و زعفرون دم کرده بهش اضافه می کنیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا جا بیفته و تا زمان پخت ده دقیقه اخر پیاز داغی که کنار گذاشتیم و آبغوره را همراه نمک به خورش اضافه می کنیم و بعد کمی قل ریز بخوره و حسابی جا بیفته و با برنج سرو می کنیم . نوش جان

نکات قابل توجه :

**  میتونین الو بخارا به خورش اضافه کنید من که فراموش کردم و نریختم
**  واسه خوشرنگ شدن خورشت رب جداگانه رو سرخ میکنیم و به خورش اضافه میکنم .

طرز تهیه خورش مرغ با نخودفرنگی در کمترین زمان لذیذترین غذا

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *