آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
آیا فلافل غذای سالم است ؟ بررسی اهمیت و تغذیه فلافل ,کالری و طرز تهیه
آیا فلافل غذای سالم است ,فلافل غذایی در خاور میانه است که به ویژه در بین گیاه خواران محبوب است .
فلافل یک غذای محبوب است که معمولا ً از ترکیبی از نخود ، گیاهان ، ادویه ، پیاز و خمیر ساخته میشود.
اگر چهاین غذا حاوی بسیاری از ترکیبات سالم است اما معمولا ً مقدار چربی و کالری خود را افزایش میدهد . با این حال ، پختن فلافل این موضوع را حل کرده و به شما این امکان را میدهد که از این غذا لذت ببرید بدون این که به طور بالقوه بر دور کمر خود تاثیر بگذارید ، اگر این یک نگرانی برای شما باشد .
آن شامل مواد غذایی است که از ترکیبی از نخود ( یا باقلا ) ، گیاهان ، ادویه ، پیاز و خمیر ساخته میشوند . فلافل میتواند به تنهایی یک غذا باشد ، اما معمولا ً درکناز غذاهای دیگر سرو میشود .
اگرچه این کاملا ً محبوب و پر از مواد غذایی سالم است ، بسیاری از مردم تعجب میکنند که آیا واقعا ً یک غذای سالم است یا نه.
این مقاله بررسی میکند که آیا فلافل سالم است و یک دستورالعمل مغذی فراهم میکند .
واقعیتهای غذایی فلافل
فلافل از مواد غذایی مهم پر شدهاست . هر ۱۰۰ گرم که از یک فلافل کوچک استفاده میکند شامل مواد مغذی زیر است :
کالری : ۳۳۳
پروتئین : ۳ ر ۱۳ گرم
کربوهیدرات : ۳۱.۸ گرم
چربی : ۱۷ ر ۰ گرم
فیبر : ۴.۹ گرم
ویتامین ب 6 : ۹۴ % از مقدار روزانه ( DV )
منگنز : ۳۰ %
مس : ۲۹ %
فولات : ۲۶ %
منیزیم : ۲۰ %
آهن : ۱۹ %
فسفر : ۱۵ %
روی : ۱۴ %
پتاسیم : ۱۲ %
بیشتر بخوانید : دستور سریع فلافل خانگی روش بسیار ساده و خوشمزه
فلافل شامل مقادیر کم نیاسین ، ویتامین B۵ ، کلسیم و بسیاری از مواد مغذی کممصرف میشود .
به گفته این ، فلافل به طور سنتی در روغن سرخ میشود ، بنابراین فلافل در رستورانها میتواند در چربی و کالری بالا باشد .
آیا این فلافل سلامت است ؟
فلافل دارای چندین ویژگی است که ممکن است به روشهای مختلف به سلامتی شما کمک کند .
برای شروع ، این یک منبع خوب فیبر و پروتیین مبتنی بر گیاه است ، دو ماده مغذی که برای کمک به حفظ شما در طول روز به طور کامل کار میکنند .
هم فیبر و هم پروتئین برای کاهش تولید هورمون گرسنگی بسیار موثر است . همچنین مطالعات نشان دادهاند که فیبر میتواند با کند کردن جذب کربوهیدرات ، به مدیریت سطوح قند خون کمک کند .
علاوه بر این , فیبر نخود به بهبود سلامت روده , همچنین کاهش خطرات بیماریهای قلبی و سرطان روده متصل شدهاست .
بسته به این که چه مواد تشکیلدهنده به فلافل اضافه میشوند ، آنها میتوانند به طور طبیعی عاری از گلوتن و عاری از محصولات لبنی باشند و آنها را به گزینه خوبی برای اغلب رژیمهای غذایی تبدیل کنند .
به گفته این ، فلافل میتواند جنبههای منفی داشته باشد، بسته به این که چگونه آماده است .
به طور معمول در روغن سرخ است که مقدار کالری و چربی آن را به طور قابلتوجهی افزایش میدهد.
مطالعات به طور مداوم نشان میدهند که افرادی که به طور مرتب غذاهای سرخشده مصرف میکنند دارای ریسک بالاتری از چاقی ، بیماریهای قلبی ، دیابت و سرطان هستند .
علاوه بر این، برخی افراد ممکن است نسبت به مواد تشکیلدهنده فلافل ، مانند کنجد، آلرژی داشته باشند یا در آن سرو کار داشته باشند .
با این حال ساخت یک فلافل در خانه میتواند این جنبههای منفی را به حداقل برساند .
فلافل در بسیاری از مواد مغذی کممصرف و منبع خوبی از فیبر و پروتئین وجود دارد . به این ترتیب ، ممکن است به مهار اشتهای خود ، حمایت از قند خون سالم و کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای مزمن کمک کند . با این وجود ، معمولا ً در روغن داغ است که مقدار چربی و کالری خود را افزایش میدهد .
چگونه یک فلافل سالم تهیه کنیم؟
تهیه فلافل به راحتی در خانه ساده است . علاوه بر این، درست کردن فلافل باعث میشود که شما به جای سرخ کردن آنها ، آنها را بپزد ، که روغن اضافی ، چربی و کالری بیشتر را کاهش میدهد .
مواد و نسبتهای زیر برای ساختن فلافل مورد استفاده قرار میگیرند :
حدود 500 گرم نخود , آبکشی شده و پاک شود.
چهار حبه سیر تازه
۱ / ۲ پیمانه ( ۷۵ گرم ) پیاز خرد شده
۲ قاشق سوپ خوری جعفری تازه و خرد شده
۱ قاشق سوپ خوری ( ۱۵ میلیلیتر ) روغن زیتون
۳ قاشق سوپ خوری ( ۳۰ گرم ) از آرد همه منظوره
۲ قاشق چای خوری ( ۱۰ میلیلیتر ) عصاره لیمو
یک قاشق چایخوری زیره سبز
یک قاشق چایخوری گشنیز
کمی نمک خورده بود.
کمی فلفل سیاه داشت ،
فر را تا دمای ۴۰۰ ° F ( ۲۰۰ ° C ) Preheat و یک ورقه پخت با روغن چرب کنید .
نخود ، سیر ، پیاز ، جعفری ، روغن زیتون ، آرد ، زیره سبز ، عصاره لیمو ، زیره سبز، گشنیز ، نمک و فلفل را در غذاساز ترکیب کنید .
مخلوط را کاملا بهم بزنید و ورز دهید ، آن را به توپک های کوچک بیاورید و آنها را روی ورقه پخت قرار دهید .
این فلافل را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در نظر بگیرید . آنها را برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر در نظر بگیرید تا زمانی که به صورت ترد و ترد هستند .
تهیه فلافل آسان است و به شما اجازه میدهد که آنها را میپزید ، که آنها را سالمتر میکند . به سادگی از مراحل بالا برای شرکت در فلافل تازه و لذیذ پیروی کنید .