آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک پرتقالی فوق العاده
طرز تهیه کیک پرتقالی به دو روش پخت روی اجاق گاز و در فر در ادامه برای شما داریم کیکی با بافت نرم و لطیف و بسیار خوشمزه
مواد لازم کیک پرتقالی :
????تخم مرغ : ۳ عدد ( درشت )
????آرد : ۳ پیمانه
????شکر : ۱ و ۱/۲ پیمانه
????شیر : ۱/۳ پیمانه
????روغن :۱ پیمانه
????آب پرتقال : ۱ پیمانه
????بکینگ پودر :۱ و ۱/۲ ق.چ
????رنده پوست پرتقال : کمی
روش تهیه و مراحل پخت کیک پرتقالی:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید . شکر بین سفیده و زرده به صورت مساوی تقسیم بشه
اول سفیده را خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه و از ظرفتون نریزه ،بعد زرده و مابقی شکر و خوب بزنید تا کرم رنگ بشه ، روغن و شیر و به زرده تخم مرغ ها اضافه کنید کمی بزنید، آب پرتقال را هم اضافه کنید ، پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودر رو که الک کردید کم کم به مخلوط اضافه کنید و در همین حین سفیده تخم مرغ ها هم اضافه کنید (یعنی کمی آرد بزنید کمی سفیده بعد با لیسک آروم مواد رو ترکیب کنید). سپس در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین تا بپزه.
????این کیک بافتش فوق العاده نرم و سبکه
ماندگاریش تا یک هفته است
????از قالب شماره ۲۰ تو ۲۲ برای این دستور استفاده کنید (عکس کیک در قالب ۲۰ درست شده)
روش پخت روی اجاق گاز
** یا می تونید در قابلمه روی گاز هم بپزید البته حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت ملایم و کم باشه تا کیک نسوزه و کاملا مغز پخت بشه تابه های رژیمی برای این کار مناسب است
**قبل از ریختن مواد کیک در قابلمه مورد نظر تون اون رو 10 دقیقه رو گاز با شعله کم بزارید تا گرم شه.
** حتما از دمکنی استفاده کنید و روی درب قابلمه دم کنی بزارید
** حدود 30 الی 35 دقیقه پخت کیک روی گاز زمان میبره.