طرز تهیه کیک پرتقالی فوق العاده با مراحل پخت کامل

طرز تهیه کیک پرتقالی فوق العاده

طرز تهیه کیک پرتقالی به دو روش پخت روی اجاق گاز و در فر در ادامه برای شما داریم کیکی با بافت نرم و لطیف و بسیار خوشمزه

مواد لازم  کیک پرتقالی :

????تخم مرغ : ۳ عدد ( درشت )
????آرد : ۳ پیمانه
????شکر : ۱ و ۱/۲ پیمانه
????شیر : ۱/۳  پیمانه
????روغن :۱ پیمانه
????آب پرتقال : ۱ پیمانه
????بکینگ پودر :۱  و ۱/۲ ق.چ
????رنده پوست پرتقال : کمی

طرز تهیه کیک پرتقالی فوق العاده

روش تهیه و مراحل پخت کیک پرتقالی:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید . شکر بین سفیده و زرده به صورت مساوی تقسیم بشه
اول سفیده را خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه و از ظرفتون نریزه ،بعد زرده و مابقی شکر و خوب بزنید تا کرم رنگ بشه ، روغن و شیر و به زرده تخم مرغ ها اضافه کنید کمی بزنید، آب پرتقال را هم اضافه کنید ، پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودر رو که الک کردید کم کم به مخلوط اضافه کنید و در همین حین سفیده تخم مرغ ها هم اضافه کنید (یعنی کمی آرد بزنید کمی سفیده بعد با لیسک آروم مواد رو ترکیب کنید). سپس در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین تا بپزه.

????این کیک بافتش فوق العاده نرم و سبکه
ماندگاریش تا یک هفته است
????از قالب شماره ۲۰ تو ۲۲ برای این دستور استفاده کنید (عکس کیک در قالب ۲۰ درست شده)

روش پخت روی اجاق گاز

** یا می تونید در قابلمه روی گاز هم بپزید البته حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت ملایم و کم باشه تا کیک نسوزه و کاملا مغز پخت بشه تابه های رژیمی برای این کار مناسب است

**قبل از ریختن مواد کیک در قابلمه مورد نظر تون اون رو 10 دقیقه رو گاز با شعله کم بزارید تا گرم شه.

** حتما از دمکنی استفاده کنید و روی درب قابلمه دم کنی بزارید

** حدود 30 الی 35 دقیقه پخت کیک روی گاز زمان میبره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *