آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه پیتزا رولی از پیتزا های خانگی و بسیار لذیذ
طرز تهیه پیتزا رولی که به پیتزا حلزونی هم معروف است که پیتزا این روزها برای اکثر افراد ابه غذای مورد علاقشون تبدیل شده و خمیر اون رو براحتی می تونید در منزل آماده کنید از همه مهمتر نرم و لطلفت این خمیر پیتزا هست که اون رو بسیار خوشمزه می کنه .
مواد خمیر پیتزاحلزونی:
تخم مرغ یک عدد
شیریا اب ولرم یک پیمانه
روغن یک سوم پیمانه
خمیر مایه یک ق غ
شکر یک ق غ
نمک نصف ق غ
طرز تهیه خمیر پیتزا:
شیر ولرم و مخمر و شکر رو با هم مخلوط مى کنیم و ده دقیقه کنار میذاریم ،بعد همه. مواد رو به جز ارد اضافه مو کنیم و هم میزنیم،ارد رو کم کم به مواد اضافه مى کنیم تا یه خمیر لطیف که به دستمون نچسبه به دست بیاریم. روی خمیر رو پارچه یا سلفون میگیربم و تو محیط اشپزخونه میزاریم تا دوبرابر بشه.
مواد داخل خمیر :
گوشت یا مرغ چرخ شده ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه یک عدد
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
ابتدا پنیر پیتزا سس کچاب نمک و فلفل ، پاپریکا ، آویشن پیاز رو تو روغن تفت میدیم تا سبک بشه، گوشت و اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم فلفل دلمه اى رو که خرد کردیم بهش اضافه مى کنیم و تفت میدیم ،قارچ ها رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد میذاریم تا آب نندازه و سرخ بشه ،ادویه هارو هم اضافه مى کنیم و تفت میدیم و در آخر دو سه قاشق سس کچاب رو توش مى ریزیم و بعد کمى تفت دادن آماده میشه . خمیر رو روى میزکار که ارد پاشى شده پهن مى کنیم و به قطر یک سانت به شکل مستطیل باز می کنیم بعد مواد اماده شده رو روى مى ریزیم و پخش مى کنیم تا روى کل خمیر پخش بشه ، و بعد پنیر روش مى چینیم و رولش مى کنیم ، بعد اینکه رول شد با یه چاقوى تیز به اندازه هاى شش سانتى برش میزنیم و توى ظرفى که دیواره داشته باشه مى چینیم و توى فرى که از قبل با دماى ١٨٠درجه گرم شده به مدت ٢٠ الى ٢۵ دقیقه میزاریم تا بپزه واماده بشه.
نوش جان