طرز تهیه املت اسفناج دستور غذای کامل ساده و مقوی

طرز تهیه املت اسفناج به روش جدید و به همراه پنیر

طرز تهیه املت اسفناج آموزش یک صبحانه یا شام کامل مخصوصا تو دوره‌ی هاتون و نیم نگاهی به فواید اسفناج و سلامت بیشتر بدن

مواد لازم برای املت اسفناج:

تخم مرغ ( تعداد تخم مرغ بسته به حجم تابه دارد )

اسفناج

نمک  فلفل و پودر آویشن

قارچ

کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا

طرز تهیه املت اسفناج

روش تهیه املت اسفناج:

ابتدا کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد ‌پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .
اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با یک قاشق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو یک سمت تخم مرغ بریزید .
کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید .
تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید و صبر کنید تا املت بپزه

نوش جان

فواید اسفناج :

ا مصرف این گیاه خوراکی به طور منظم، مقدار زیادی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی را دریافت می‌کنید.

سفناج برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است . اسفناج بدلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می کند . این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود .

اسفناج حاوی ویتامین‌های A، C و K، ویتامین‌های گروه B، پتاسیم، منیزیم، آهن، آنتی‌اکسیدان‌های مختلف، لوتئین، زآگزانتین، فیبر، اسیدهای چرب امگا ۳ و حتی پروتئین است.

اسفناج یکی از بهترین منابع غذایی پتاسیم است.  پتاسیم مسئول حفظ تراکم معدنی استخوان و همچنین حفظ توده‌ی عضلانی است.

پتاسیم همچنین به دلیل خواصی که برای جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و همچنین کنترل ضربان قلب و فشار خون دارد، شناخته شده‌است .

اسفناج غنی‌ترین منبع آهن در میان تمام سبزیجات است. که به تنظیم تولید گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند و از کم خونی و ریزش مو جلوگیری می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *