طرز تهیه بال و کتف گریل غذای بدون روغن با چاشنی های خوش مزه

طرز تهیه بال و کتف گریل کاملا رژیمی غذای بدون روغن

طرز تهیه بال و کتف گریل در منزل با مزه دار کردن با ادویه های خوش عطر و مخوص مرغ که تازه کلی هم رژیمیه کاملا بدون روغن فقط کمی کره (می تونید کره رو حذف کنید).

بالکتف مرغ طرفدار های خودش رو داره به طوری که پخت اون به روش کبابی و سرخ شده و نوع گریل اون بسیار خوش طعم میشه و حتی غذای خوشمزه و محبوب برای مهمانی و دورهمی ها هم میتونه باشه و صفا بخش سفره هاتون باشه .

در ادامه روش تهیه نوع گریل این غذا رو داریم :

موادلازم بال و کتف گریل :

روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
۳ ق غ پودر چیلی
نصف ق چ پودر سیر
۱۲ تا  ۲۵ تا بال و بازوی مرغ
نصف پیمانه سرکه قرمز
یک یا دو ق فلفل قرمز پوره شده
یک ق غ پودر فلفل مکزیکی
یک ق غ خردل
یک ق غ عسل
یک قالب کره
گشنیز یا نعناع تازه برای تزئین

طرز تهیه بال و کتف گریل

 

روش تهیه و آماده سازی بال و کتف گریل:

بال ها و بازو ها رو با مواد بالا ترکیب کنید  ۳ تا  ۴ ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس به سیخ چوبی خیس خورده یا سیخ فلزی بکشید کمی روغن زیتون روش اسپری کنید به مدت چهل دقیقه داخل فر با حرارت متوسط و در نهایت به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت تند گریل کنید.

نکته:

** حتما بعد از افزودن طعم دهنده ها و ادویه ها داخل یخچال استراخت بدید تا جذب بال ها و کتف ها بشه .

** روی بال ها رو با نوک چاقو خط بندازین تا مغز پخت بشه.

** ترکیب عسل و خردل و کره این رنگ بی نظیر رو ایجاد می کنه.

**  از فلفل کبابی و گوجه فرنگی و ریحون خونگی غافل نشین.

** اگه دوست دارین مقدار عسل رو کم یا زیاد کنید.

** حتما از ادویه ها و چاشنی ها استفاده کنید تا عطر و طعم عالی داشته باشه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *