طرز تهیه شیر عسلی خانگی خوشمزه لذیذ و بسیار غلیظ

طرز تهیه شیر عسلی خانگی فقط با رعایت چند نکته

طرز تهیه شیر عسلی خانگی اینم دستور شیر عسلی که واقعا خیلی خوشمزه هست، و در بسیاری ازشیرینی ها ،کیک ها ،دسر ها نوشیدنی ها و…. کاربرد داره.
که در عین آسون بودن کمی زمان بره و چند تا نکته را باید رعایت کنید تا شیر عسلی کاملا یکدست و عالی بشه
درضمن شیرعسلی را هم به تنهایی میشه خورد و خوشمزه هم هست .

مواد لازم تهیه شیر عسلی مخصوص:

شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
کره ۲۵ گرم
این میزان مواد تقریبا ۲۰۰ گرم شیر عسلی میشه،

طرز تهیه شیر عسلی خانگی

روش تهیه و آماده سازی شیر عسلی :

???? شکر را به همراه شیر (هر شیری می تونه باشه) داخل ظرف نچسبی بریزید , ظرف هرچقدر پهن تر باشه بهتره سپس روی حرارت کم ، شروع کنید به هم زدن، حرارت باید کم باشه چون شیر اصلا نباید بجوشه و مداام باید هم بزنید چون نباید ته بگیره، اگر بجوشه بعد از کمی ماندن شکرک میبنده و سفت میشه، اگر هم ته ببنده حالت یکدست و لطیف پیدا نمی کنه و دون دون مانند میشه، پس خیلی با حوصله هم بزنید و هم بزنید تا شیر کم کم تبخیر بشه و غلیظ و تقریبا نصف ،وقتی غلظت پیدا کرد . حدودا نیم ساعت طول میکشه

سپس کره به اون اضافه کنید و خووب هم بزنید تا شیر عسلی یکدست بشه از حرارت برداشته و در اینصورت شیر عسلی اماده ست، پس ازسرد شدن غلیظ تر هم میشه.

نکته:

اگر دیدید شیر جوش میزنه حتما حرارت را کم کنید، و اگر دیدین ته گرفته سعی نکنید اونا را با بقیه شیر عسلی مخلوط کنید ظرفتون را عوض کنید و شیر عسلی را داخل ظرف دیگه هم بزنید، اگرم اطراف شیر عسلی شکرک بست اون ها را هم وارد شیرعسلی نکنید، پس حرارت کم باشه و هم زدن مداوم ، هر چقدر ظرفتون هم پهن تر باشه شیرعسلی زودتر اماده میشه، برای من تقریبا حدود ۴۵ دقیقه ای طول کشید، در ضمن اگر شیرعسلی حالت دون دون داشت و یکدست نبود می تونین اونا از صافی رد کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *