آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شیر عسلی خانگی فقط با رعایت چند نکته
طرز تهیه شیر عسلی خانگی اینم دستور شیر عسلی که واقعا خیلی خوشمزه هست، و در بسیاری ازشیرینی ها ،کیک ها ،دسر ها نوشیدنی ها و…. کاربرد داره.
که در عین آسون بودن کمی زمان بره و چند تا نکته را باید رعایت کنید تا شیر عسلی کاملا یکدست و عالی بشه
درضمن شیرعسلی را هم به تنهایی میشه خورد و خوشمزه هم هست .
مواد لازم تهیه شیر عسلی مخصوص:
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
کره ۲۵ گرم
این میزان مواد تقریبا ۲۰۰ گرم شیر عسلی میشه،
روش تهیه و آماده سازی شیر عسلی :
???? شکر را به همراه شیر (هر شیری می تونه باشه) داخل ظرف نچسبی بریزید , ظرف هرچقدر پهن تر باشه بهتره سپس روی حرارت کم ، شروع کنید به هم زدن، حرارت باید کم باشه چون شیر اصلا نباید بجوشه و مداام باید هم بزنید چون نباید ته بگیره، اگر بجوشه بعد از کمی ماندن شکرک میبنده و سفت میشه، اگر هم ته ببنده حالت یکدست و لطیف پیدا نمی کنه و دون دون مانند میشه، پس خیلی با حوصله هم بزنید و هم بزنید تا شیر کم کم تبخیر بشه و غلیظ و تقریبا نصف ،وقتی غلظت پیدا کرد . حدودا نیم ساعت طول میکشه
سپس کره به اون اضافه کنید و خووب هم بزنید تا شیر عسلی یکدست بشه از حرارت برداشته و در اینصورت شیر عسلی اماده ست، پس ازسرد شدن غلیظ تر هم میشه.
نکته:
اگر دیدید شیر جوش میزنه حتما حرارت را کم کنید، و اگر دیدین ته گرفته سعی نکنید اونا را با بقیه شیر عسلی مخلوط کنید ظرفتون را عوض کنید و شیر عسلی را داخل ظرف دیگه هم بزنید، اگرم اطراف شیر عسلی شکرک بست اون ها را هم وارد شیرعسلی نکنید، پس حرارت کم باشه و هم زدن مداوم ، هر چقدر ظرفتون هم پهن تر باشه شیرعسلی زودتر اماده میشه، برای من تقریبا حدود ۴۵ دقیقه ای طول کشید، در ضمن اگر شیرعسلی حالت دون دون داشت و یکدست نبود می تونین اونا از صافی رد کنید.