طرز تهیه کیک دبل چاکلت به همراه آموزش گاناش و تزیین رویه کیک

طرز تهیه کیک دبل چاکلت برای تولد و دورهمی ها

طرز تهیه کیک دبل چاکلت کیک شکلاتی خوشمزه و پرطرفدار  با دستور پخت آسان و کاربردی که  در منزل با چندین ترفند می تونید کیک خوشمزه با بافت عالی بپزید و سپس با تهیه گاناش و خامه فرم گرفته اون رو به شکل دلخواه تزیین کنید .

مواد لازم کیک دبل چاکلت

شیر نصف لیوان
آرد یک و نیم لیوان
پودر کاکائو ٢ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
بیکینگ پودر یک ق چای خوری سر پُر
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل نوک قاشق
شکلات بن ماری شده ۵٠ گرم(حدودا ٣ قاشق غذا خوری)

طرز تهیه کیک دبل چاکلت

مواد روی کیک(گاناش) :

۵٠ گرم شکلات تخته ایی ذوب شده
١٠٠ گرم خامه صبحانه
که روی بخار کتری باهم مخلوط می کنیم.

روش تهیه  آماده سازی کیک دبل چاکلت :

ابتدا  تخم مرغ و وانیل رو با دور تند همزن بزنید تا کف کنه بعد بهش شکر رو اضافه کنید، اینقد بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شه.
سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و کمی میزنیم حالا نوبت اضافه کردن شکلات ذوب شدس
در این مرحله آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیستک دورانی مخلوط کنین (یا مثل من با دور خیلی کند همزن برقی کار کنین)
تو قالب قطر ١٨ یا ٢٠ کاغذ روغنی انداخته و دورش رو با فرچه چرب کنید.
کیک رو در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ به مدت حدودا ۴۵ دقیقه قرار داده تا پخته شود.
بعد از پخته شدن اجازه دهید تا کاملا خنک شه و از قالب جدا کنین و روش گاناش شکلاتی بریزین و به دلخواه تزیین کنین .

نوش جاان

نکات طلایی :

پس از اضافه کردن شکر مخلوط مواد رو اینقد هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شه.

حتما بعد از پخته شدن یزارید کاملا خنک شه سپس با گاناش تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *