آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
فواید ذرت برای سلامتی هر چیزی که نیاز دارید درباره ذرت بدانید
فواید ذرت برای سلامتی ذرت شیرین و ذرت ، انواع محبوبی هستند ، اما محصولات کشاورزی تصفیهشده به طور گسترده مصرف میشوند و اغلب به عنوان مواد تشکیلدهنده در غذاهای فرآوری شده استفاده میشوند .
ذرت کل غلات به اندازه دانه غلات سالم است چون غنی از فیبر و بسیاری از ویتامینها ، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها هستند .
به طور معمول ذرت زرد است اما رنگهای دیگر مثل قرمز ، نارنجی ، بنفش ، آبی ، سفید و سیاه دارد .
این مقاله به شما میگوید هر چیزی که نیاز دارید درباره ذرت بدانید را به شما میگوید .
واقعیتهای غذایی
در اینجا واقعیتهای غذایی برای( ۱۰۰ گرم ) از ذرت زرد جوش آورده شدهاست :
کالری : ۹۶
آب : ۷۳ %
پروتئین : ۳.۴ گرم
کربوهیدرات : ۲۱ گرم
شکر : ۴.۵ گرم
فیبر : ۲.۴ گرم
چربی : ۱.۵ گرم
به مانند تمام دانههای غلات ، ذرت در درجه اول از کربوهیدرات تشکیلیافته است .
نشاسته اصلی آن ، رژیم غذایی اصلی آن است که شامل ۲۸ تا ۸۰ درصد از وزن خشک آن است . کورن همچنین مقادیر کمی شکر ( ۱ – ۳ % ) ( ۱ – ۳ % ) فراهم میکند .
ذرت شیرین یا ذرت شکر یک تنوع ویژه با مقدار قند بالاتر در ۱۸ % از وزن خشک است . اکثرا منبع قند است .
با وجود شکر موجود در ذرت شیرین ، شاخص قند بالا ، رتبه پایین یا متوسط در شاخص گلیسمی ( GI ) نیست .
GI معیاری است از این که چگونه کربوهیدرات به سرعت هضم میشود . غذاهایی که در این شاخص رتبه بالایی دارند ممکن است باعث افزایش ناسلامتی در قند خون شوند .
فیبر
شامل مقدار منصفانه فیبر است . یک کیسه متوسط ( ۱۱۲ گرم ) از ذرت بو داده ، حدود ۱۶ گرم فیبر دارد .
پروتئین
یک منبع خوب از پروتیین است . بسته به تنوع ، محتوای پروتیین از ۱۰ تا ۱۵ % متغیر است
روغن ذرت
مقدار چربی ذرت از ۵ تا ۶ درصد متغیر است و آن را یک غذای کمچرب تبدیل میکند.
با این حال ، ذرات ذرت ، محصول فراوان آسیاب ذرت ، غنی از چربی است و برای تولید روغن ذرت ، که یک محصول پختوپز معمولی است ، به کار میرود .
روغن ذرت عمدتا ً از اسیدهای چرب اشباعنشده چند گانه تشکیل میشود ،
همچنین شامل مقادیر قابلتوجهی از ویتامین E ،موجب افزایش عمر و تولید آن به طور بالقوه موثر در کاهش سطح کلسترول است.
ویتامینها و مواد معدنی
ذرت میتواند حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی باشد . قابلذکر است که این مقدار بسته به نوع ذرت به شدت متغیر است .
به طور کلی ، ذرت بو داده غنی از مواد معدنی است در حالی که ذرت شیرین در بسیاری از ویتامینها بیشتر است .
پاپ کورن
این میان وعده محبوب ، به چندین ویتامین و مواد معدنی از جمله :
منگنز . یک عامل ردیابی ضروری ، منگنز در مقادیر زیاد دانهها ، حبوبات ، میوهها و سبزیجات رخ میدهد . به دلیل محتوای اسید پیتیک گیاهی به طور ضعیف از ذرت جذب شدهاست .
فسفر . فسفر یک ماده معدنی است که نقش مهمی در رشد و نگهداری بافتهای بدن ایفا میکند .
منیزیم :. سطوح ضعیف این مواد معدنی مهم ممکن است باعث افزایش خطر بیماریهای مزمن نظیر بیماریهای قلبی شود .
روی . این عنصر ردیابی نقش اساسی بسیاری در بدن شما دارد . به خاطر حضور فسفریکاسید در ذرت ، جذب آن ممکن است ضعیف باشد .
مس . مس به طور کلی در رژیم غذایی غربی کم است . مورد اعتماد ممکن است اثرات زیان آوری بر سلامت قلب داشته باشد.
ذرت شیرین
ذرت شیرین به مقدار زیادی ویتامین به همراه دارد ، از جمله :
اسید پنتو تنیک. هم چنین ویتامین B۵ را نام ببرید ، این اسید تا حدودی در تمام غذاها یافت میشود . بنابراین ، فقر نادر است .
فولات. اسید فولیک که به عنوان اسید فولیک یا اسید فولیک شناخته میشود، یک ماده غذایی ضروری به ویژه در طول دوران بارداری است .
ویتامین B۶ . B۶ یک دسته از ویتامینهای وابسته است ، که متداولترین آنها پیریدوکسین است . آن وظایف مختلفی را در بدن شما انجام میدهد .
نیاسین . هم چنین ویتامین B۳ نام دارد ، نیاسین در ذرت به خوبی جذب نشده است . پختوپز با لیمو میتواند این ماده غذایی را برای جذب بیشتر در دسترس قرار دهد .
پتاسیم یک ماده مغذی ضروری ، پتاسیم برای کنترل فشار خون مهم است و ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد .
ترکیبات گیاهی دیگر
شامل تعدادی از ترکیبات فعال زیستی است که برخی از آنها ممکن است سلامتی شما را افزایش دهند. فواید ذرت برای سلامتی
در حقیقت ، ذرت به مقدار بیشتری از آنتیاکسیدانها به نسبت بسیاری از دانههای ذرت مشترک دیگر میبالد:
اسید فرولیک . این یکی از آنتیاکسیدانهای پلی فنول اصلی در ذرت است که حاوی مقادیر بالاتر آن نسبت به دیگر دانههای غلات مانند گندم ، جو و برنج میباشد .
این خانواده آنتیاکسیدان مسئول رنگ آبی ، ارغوانی و قرمز هستند .
ذت حاوی موادی است ، آن به بهبود سلامت چشم مرتبط است .
یکی از مواد غنی اصلی ذرت ، ماده ای است که به عنوان یک آنتیاکسیدان عمل میکند ، از دید شما در برابر آسیب اکسیداتیو تولید شده توسط نور آبی محافظت میکند .
پاپ کورن انواع ویژهای از ذرت است که وقتی در معرض گرما قرار میگیرد ، میترکد .
این اتفاق زمانی میافتد که آب در مرکز خود به دام میافتد ، به بخار تبدیل میشود و فشار داخلی ایجاد میکند که باعث میشود هسته منفجر شود .
پاپ کورن فواید سلامتی متعددی دارد ، از جمله کاهش خطر بیماریهای قلبی و دیابت نوع ۲ . با این حال , مصرف منظم ذرت بو داده نشده با بهبود سلامت قلب مرتبط نبوده است .
حتی اگر ذرت بو داده نیز به خودی خود سالم است ، اغلب با نوشیدنیهای قندی شیرین خورده میشود و اغلب با نمک اضافه و روغنهای طبخ کالری بالا بار میشود که همه آنها ممکن است به سلامتی شما در طول زمان آسیب برسانند .