طرز تهیه ساندویچ مرغ به همراه آموزش سس قارچ مخصوص ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ مرغ و سس قارچ بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ مرغ این غذاهای آماده و سریع دلخواه اکثر مردم هستند که می تونید برای شام  یا ناهار محل کار , دانشگاه و مدرسه آماده کنید .

مواد لازم ساندویچ مرغ

سس قارچ
سینه مرغ پخته
فلفل دلمه ای
چیپس
پنیر پیتزا
چاشنی جوجه کباب زعفرانی (آلس پایس ALlSPIcE)
نان همبرگر

طرز تهیه ساندویچ مرغ

روش تهیه ساندویچ پر طرفدار مرغ:

سینه مرغ رو ریش ریش کردم و توی تابه روی حرارت گذاشتم تا کمی تفت بخوره و ادویه دلخواه و من کمی از چاشنی جوجه کباب زدم هم به مرغ ها رنگ عالی و هم طعم ویژه داد و فلفل دلمه ای خرد کردم به مواد اضافه کردم سپس کمی تفت دادم تا نرم شدن.
حالا نان ها رو از وسط نصف کردم و داخل آن را کمی خالی کردم بعد داخل ظرف چیدم کف نون کمی سس قرمز زدم بعد پنیر و کمی سس قارچ و چیپس خرد شده سپس مرغ ها و دوباره سس و در آخر روی نانها رو با پنیر پر کردم بعد ظرف رو داخل فر گرم قرار دادم تا پنیرها آب بشن مدت تقریبی 15دقیقه
کمی جعفری هم اگه به مرغ ها اضافه بشه عالیه خلاصه که این یه ساندویچ کاملا سلیقه ای هست.

طرز تهیه سس قارچ

مواد لازم
قارچ به مقدار لازم
آرد. 1 قاشق غذا خوری
خامه. 1/2 لیوان
شیر. 1 لیوان
کره 100 گرم
نمک و فلفل

برای درست کردن سس قارچ ، ابتدا قارچ ها رو خرد می کنیم و با کمی از کره تفت داده تا نرم و رنگشون کمی تغییر کنه
بعد قارچ ها رو از ظرف خارج می کنیم و کنار میزاریم . داخل همون ظرف بقیه کره را ریخته و آرد هم اضافه کرده و نمک و فلفل هم زده و کمی تفت میدیم و بعد شیر رو اضافه می کنیم وخوب مخلوط کرده تا یکدست بشه و غلیظ شه
حالا خامه و قارچ هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم و اگر سس زیاد غلیظ شد کمی شیر به آن اضافه می  کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *