طرز تهیه پنکیک ژاپنی آموزش انواع کیک و شیرینی مرحله به مرحله

طرز تهیه پنکیک ژاپنی با مراحل پخت کامل

طرز تهیه پنکیک ژاپنی آموزش متفاوت امروز ما  یک پنکیک تپل مپل و  بسیار لذیذ و خوشمزه است

مواد لازم پن کیک ژاپنی

????تخم مرغ= ۳ عدد
????روغن مایع= نصف پیمانه( یا کره ۸۰ گرم)
????وانیل= یک چهارم قاشق چایخوری
????آرد= یک و نیم پیمانه
????نشاسته ذرت= نصف پیمانه
????بکینگ پودر= ۲ قاشق چایخوری
????شیر= دو سوم پیمانه
????شکر= نصف پیمانه

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

روش تهیه و مراحل کامل پخت پن کیک ژاپنی :

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم سفیده تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا حجمش دو برابر و سفید بشه و کاملا فرم بگیره بعد نصف شکر رو کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره با همزن میزنیم تا فرم بگیرد
زرده های تخم مرغ و وانیل و نصف دیگر شکر رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار و حجیم شود و بعد روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم و بعد شیر ولرم رو اضافه و مخلوط می کنیم.
آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک می کنیم و به مواد زرده مون اضافه می کنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه
و بعد سفیده فرم گرفته تخم مرغ رو توی دو مرحله به مایه اضافه و با لیسک به آرومی مخلوط می کنیم تا یکدست بشه ( به آرومی هم بزنید تا پف سفیده نخوابه)
یک تابه کوچیک در دار انتخاب کنید و روی شعله، شعله پخش کن بذارید و اجازه بدید تابه گرم بشه از مواد داخل تابه بریزید و در تابه رو بذارید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزد تا کاملا خودش روبگیره و وقتی به سطح پنکیک دست میزنین نچسبه بعد پنکیک رو برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه و بعد بردارین و به همین ترتیب همه مواد رو بپزین
در نهایت با انواع میوه ها و شکلات صبحانه و … تزیین کنید
هیچ نیازی به چرب کردن تابه نیست فقط کافیه تابتون نچسب باشه، بخاطر روغنی که داخل مواد هست اصلا نمی چسبه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *