طرز تهیه بیسکویت دارچینی سالم مقوی در منزل با دستور عالی
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه بیسکویت دارچینی آموزش مرحله به مرحله
طرز تهیه بیسکویت دارچینی با روش پخت ساده و بسیار آسان در منزل دارای عطر و طعم عالی با مواد اولیه ساده داریم .این بیسکویت ها میان وعده عالی برای بچه ها است و همین طور به به همراه چای نیز مصرف میشه که عطر و طعم چای رو دو چندان می کند.
مواد لازم بیسکویت دارچینی :
کره نرم 120 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
دارچین 1 قاشق سوپ خوری
ارد 250 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری استاندارد
گردو خرد شده 1/4 پیمانه
نوتلا یا شکلات صبحانه فندقی 80 گرم
روش تهیه بیسکویت دارچینی :
ابتدا کره نرم و شکر قهوه ای و تخم مرغ و دارچین را با دور متوسط همزن به مدت 2 دقیقه بزنید سپس ارد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید با لیسک یا نوک انگشت فقط در حد مخلوط شدن ترکیب کنید و به مدت یک ساعت داخل نایلون در یخچال استراحت دهید .
در مرحله بعد فر را با دمای 180 درجه از قبل گرم کنید و داخل سینی فر کاغذ انداخته و کنار بگذارید . خمیر را روی نایلون که کمی ارد پاشی کردید با وردنه باز کنید و با کاتر مورد نظر کاتر بزنید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید بعد از خنک شدن کامل با قیف و ماسوره ی رزت نوتلا یا شکلات صبحانه روی بیسکویت ها بزنید و مقداری گردو روی شکلات بپاشید حتی میتونید یه دونه دیگه بیسکویت روی شکلات بزارید مدل ساندویچیش کنید و میل کنید این شیرینی به مدت 5 روز در دمای محیط قابل نگهداری است.
می تونید روی بیسکویت ها کنجد یا مغز های دیگری که بیشتر مد نظرتون هست بپاشید .
اگر دوست دارید بیسکویت ها را رژیمی کنید می تونید شوید خشک یا سبزیجات خشکآسیاب شده ای که بیشتر به ذائقه شما می خوره بپاشید و بیسکویت دارچینی رژیمی را در منزل تهیه کنید.
پیشنهاد سردبیر
- دستور کیک شیر عسلی متفاوت از کیک ساده با طعم دلپذیر
- طرز تهیه تاتلیسی گردونه با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه کیک قرمز مخملی مناسب برای تولد و جشن های عاشقانه
- طرز تهیه شیرینی پرتقالی از سری شیرینی های ویژه نوروزی
- طرز تهیه کیک کرمدار تابه ای با دو روش پخت روی گاز و فر
- طرز تهیه کیک هلو با تزیین عالی مناسب برای دورهمی و مهمانی ها