طرز تهیه بیسکویت دارچینی سالم مقوی در منزل با دستور عالی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه بیسکویت دارچینی با روش پخت ساده و بسیار آسان در منزل دارای عطر و طعم عالی با مواد اولیه ساده داریم .این بیسکویت ها میان وعده عالی برای بچه ها است و همین طور به به همراه چای نیز مصرف میشه که عطر و طعم چای رو دو چندان می کند.

مواد لازم بیسکویت دارچینی :

کره نرم 120 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
دارچین 1 قاشق سوپ خوری
ارد 250 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری استاندارد
گردو خرد شده 1/4 پیمانه
نوتلا یا شکلات صبحانه فندقی 80 گرم

طرز تهیه بیسکویت دارچینی

روش تهیه بیسکویت دارچینی :

ابتدا کره نرم و شکر قهوه ای و تخم مرغ و دارچین را با دور متوسط همزن به مدت 2 دقیقه بزنید سپس ارد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید با لیسک یا نوک انگشت فقط در حد مخلوط شدن ترکیب کنید و به مدت یک ساعت داخل نایلون در یخچال استراحت دهید .

در مرحله بعد فر را با دمای 180 درجه از قبل گرم کنید و داخل سینی فر کاغذ انداخته و کنار بگذارید . خمیر را روی نایلون که کمی ارد پاشی کردید با وردنه باز کنید و با کاتر مورد نظر کاتر بزنید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید بعد از خنک شدن کامل با قیف و ماسوره ی رزت نوتلا یا شکلات صبحانه روی بیسکویت ها بزنید و مقداری گردو روی شکلات بپاشید حتی میتونید یه دونه دیگه بیسکویت روی شکلات بزارید مدل ساندویچیش کنید و میل کنید این شیرینی به مدت 5 روز در دمای محیط قابل نگهداری است.

می تونید روی بیسکویت ها کنجد یا مغز های دیگری که بیشتر مد نظرتون هست بپاشید .

اگر دوست دارید بیسکویت ها را رژیمی کنید می تونید شوید خشک یا سبزیجات خشکآسیاب شده ای که بیشتر به ذائقه شما می خوره بپاشید و بیسکویت دارچینی رژیمی را در منزل تهیه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *