آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی بسیار لذیذ و خونگی
طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین های فصل پاییز و زمستان که براحتی در منزل می تونید تهیه کنید .روش پخت کیک های میوهای بسیار ساده است و مواد لازم این کیک رو می تونید براحتی تهیه کنید و کاملا در دسترس هست
مواد لازم برای کاپ کیک پرتقالی
کره 125 گرم
روغن مایع 125 گرم
شکر 250 گرم
تخم مرغ 4عدد
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری
آب پرتقال یک سوم پیمانه
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرزتهیه و آماده سازی کاپ کیک پرتقالی :
همه ی مواد رو میذاریم تا به دمای محیط برسه توی قالب های کاپ کیک کپسول میندازیم سپس آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم
در ادامه ی کار فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه سپس کره و روغن و شکر رو خوب با همزن می زنیم تا کرمی و کشدار بشه
تخم مرغ ها رو تک تک اضافه می کنیم و بعد از هر کدوم سه دقیقه می زنیم و به همراه تخم مرغ ها رنده ی پوست پرتقال رو اضافه می کنیم
بعد نصفی از آرد رو اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم، آب پرتقال رو اضافه می کنیم و باز مخلوط می کنیم و در آخر مابقی آرد رو اضافه می کنیم , مخلوط رو توی کپسول ها می ریزیم تا وسط از مواد می ریزیم، تقریبا 18 تا کاپ کیک خواهیم داشت
قالب را داخل فر گذاشته به مدت 25 تا 30 دقیقه با دمای 180درجه میپزیم تا روی کاپ کیک ها طلایی بشه.
از لذیذ ترین و خوشمزه ترین های فصل پاییز و زمستان که براحتی در منزل می تونید تهیه کنید .روش پخت کیک های میوهای بسیار ساده است و مواد لازم این کیک رو می تونید براحتی تهیه کنید و کاملا در دسترس هست