طرز تهیه مرغ تنوری در فر با چاشنی های ساده اما خوشمزه

طرز تهیه مرغ تنوری با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ تنوری  در منزل با حوصله و دقت می تونید بهترین غذاها رو با عالی ترین کیفیت بپزید و در کنار خانواده با لذت فراوان نوش جان کنید. مرغ تنوری رو در فر با اضافه کردن  چاشنی های ساده تهیه کنید .لذت این غذا به هنگام دور هم بودن خانواده چند براابر هم می شود .

مواد لازم تهیه مرغ تنوری

تکه های مرغ به تعداد افراد یا یکی دو تا بیشتر از آن

سس مایونز

ماست یک لیوان

زعفران دم کرده

نمک

آب لیمو ترش

پودر پاپریکا و فلفل سیاه نیم کوب

پیاز یک عدد

سیب زمینی یک تا 2 عدد

گوجه و کره

آب به مقدار نیاز

طرز تهیه مرغ تنوری

روش تهیه و آماده سازی مرغ تنوری

ابتدا تکه های مرغ رو از شب قبل به سس مایونز ، ماست که به مقدار یک لیوان است و  زعفران دم کرده ، نمک ، آب لیمو ترش،  پودر پاپریکا و فلفل سیاه نیم کوب آغشته کنید و یک پیاز رو خلالی درشت برش بزنید و با مرغ مخلوط کنید خوب بهم بزنید تا چاشنی ها به همه ی مواد یکسان توزیع بشه  درب ظرفتون رو ببندید سپس در یحچال بگذارید تا کامل مزه ها به خورد تکه های مرغ برود .
در این مرحله سیب زمینی رو با پوست کامل شسته و برش بزنید و همراه با گوجه و کره و یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت بگذارید .  در حین پخت چند بار با قلم روی مرغ ها رو کره بزنید تا برشته بشه غذا آماده است . نوش جان

توجه:

حتما در پخت و آماده سازی مرغ تنوری از کره استفاده کنید که عطر و طغم عالی به غذای شما می دهد و همینطور باعث برشته شدن اون هم میشه.

و نکته دوم این که هر چه مرغ ها بیشتر در مواد و چاشنی ها بمونه در نتیجه غذای خوشمزه تری خواهید داشت پس حتما از شب قبل مرغ ها مزه دار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *