بهترین چاشنی ها برای سالاد بیشتر ادویه ها در منوهای امروزی
بهترین چاشنی ها برای سالاد اسرار خوراکیها این شگفتانگیز است که سالاد خوشمزه و خوشمزه حالا کاملاً بر روی غذای ما قرار دارد، چه در خانه غذا بخوریم یا غذا بخوریم.
سرکه سیب: لاغری
روغن زیتون: درمان یبوست
آب غوره : کمک به کاهش وزن
آب لیمو: تقویت سیستم ایمنی
متخصصان تغذیه به سس مایونز «سم کبد» میگویند !
مدتی است که برگهای کاهو در یک کاسه با مقداری خیار بریدهشده و گوجهفرنگی پر شده و گاهی با مقدار کمی تربچه و یا چند عدد از شاهی پر شدهاست.
در طول سالها، گزینههای چاشنی سالاد کاهو، سس سالاد و سس مایونز با اضافه کردن چاشنی خامهای به سبک آمریکایی مانند هزار جزیره، پنیر آبی و سالاد سزار افزایش یافت.
با این حال ، بیشتر در منوهای امروزی دیده می شود: برگهای عجیب و غریب ، گیاهان تازه ، آجیل ، میوه ها ، دانه ها ، نبض ها و غلات که با سس های تخیلی غالباً حاوی ادویه و چاشنی های سالاد هستند.
روغن های تزئینی شده با طعم های حسی که سپس با سرکه های الهام بخشیده شده اند ، زمینه ای مناسب برای ادویه های جالب و غیرمعمول را فراهم می کنند ، که به نوبه خود پیچ و تاب و منحصر به فردی به مواد تازه یک سالاد می بخشد. سرکه بالزامی به همان اندازه رایج است ، اما اکنون سرکه های شگفت انگیزی وجود دارد که از میوه ها ، انواع توت ها و گیاهان ساخته می شوند ، که بعد دیگری به سس سالاد می بخشد.
اگر شما و خانواده تان سالادهای سنتی بیشتری را دوست دارید ، می توانید با سهولت نسبی آنها را آماده کنید. به عنوان مثال ، کلم ، معمولاً مخلوط ساده ای از کلم خرد شده خرد شده و هویج را که همراه مایونز در آن قرار گرفته است ، به دست آورید. با تغییراتی ساده در دستورالعمل اصلی ، این سالاد ب کمی تغییر و مقداری افزودنی ها و چاشنی های جدید ارتقا داد. این سالاد جز اصلی را میتوان با تنوع ساده به دستور العمل اصلی ارتقا داد.
پیش از اضافه کردن کلم و هویج ترکیبشده با فلفل تند، سبز و زرد، برای ایجاد یک سبک خوشمزه و سرزنده مکزیکی، قبل از اضافه کردن کلم و هویج ترکیبشده با فلفل تند، فلفل زرد و زرد را به هم بزنید.
به همین ترتیب، به سالاد شما با توجه به نوع مهمانی رسمی، که از غذاهای بینالمللی الهامگرفته است، روح ببخشد. برای یک سبک ایتالیایی، ترکیبی از سیر خرد شده سیر با ۶ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، ۲ قاشق سوپ خوری سرکه سفید و pinches بزرگ، دانه رازیانه خرد شده، کرفس خرد شده و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
آزمایش با سس سالاد و ادویه در سالاد میتواند بسیار لذت بخش باشد و تنها با احساس ماجراجویی شما در آشپزخانه محدود شود . برای مثال ، سعی کنید روغن ها ی خود را با گیاهان غیرعادی و تعویض چاشنی امتحان کنید .
سالاد بر حسب نوع سالاد ، خود را با تمام ترکیبات ادویه و گوجهفرنگی خرد شده ، زیتون ، پیاز بهار و غیره به کار میبرند . سالاد
بعضی از ادویه و ترکیب ادویه خاص خود را به عنوان چاشنی سالاد مصرف میکنند ، در صورتی که به سادگی به سالاد پاشیده شود ، نه تنها به لحاظ زیباشناسی خوشایند ، بلکه ترکیبی از طعم و بافت نیز باشد .
پودر ادویه ای آفریقایی ، ترکیبی تند که حاوی بادامزمینی لهشده است در سالاد به طرز شگفت انگیزی کار میکند و انواع توت را خرد میکند و طعم میوهای از طعم میوهای و رنگهای تند را بیان میکند .
دانههای نمک دریایی و کنجد به بافت اضافه میکنند و طعم عناصر سالاد ، به ویژه برگها و گوجهفرنگی را به همراه میآورند . علاوه بر این، دانه های روغنی که به طور سنتی با نان و روغن خورده میشود نیز به عنوان سالاد عالی است .
در آخر اما بدون شک در سالاد شما به مخلوط دانه نیاز ندارید . برای شکستن نهایی و عطر ، میتوانید هر کدام از مخلوط دانه مغذی ما را به سالاد تبدیل کنید . انتخاب عالی دانهها باعث شگفتی بسیار عجیبی میشود ! شما میتوانید بین این پنج دانه دانه کدو حلوایی ، آفتابگردان ، و بذر کتان و یا ترکیبی از دانههای ریز مانند ، خشخاش ، بذر کتان ، کنجد و تخم و بذر انتخاب کنید .
با این حال ، شما انتخاب کنید که از ادویه در سالاد استفاده کنید ، ما مطمئن هستیم که شما دوباره به یک بشقاب از برگ کاهو باز نخواهید گشت !