روش سرخ کردن ماهی قزل آلا به طوریکه فضای خونه بوی ماهی نگیره

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

روش سرخ کردن ماهی قزل آلا در منزل

روش سرخ کردن ماهی قزل آلا  که خیلی هم خوش خوراک هست و اکثر مردم این ماهی رو بر سر سفره هاشون دارند هم استخوان کمتری داره و خیلی هم بوی ذهم نداره و همیشه هم در دسترس هست .

ماهی قزل آلا رو تمیزکردم روی بدن ماهی و داخل شکمش آبلیمو ونمک زدم نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم.

حالا ۲ق غ آرد روبا ۱ ق چ زردچوبه،به اندازه دلخواه فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرسیر،نمک،مخلوط کردم داخل شکم و روی ماهی رو با این پودر پوشش دادم.

روش سرخ کردن ماهی قزل آلا

اگه میخواید شکم پر درست کنید

برای داخل شکمش سبزی رو تفت دادم یه ق غ رب انار بهش زدم داخل شکم ماهی گذاشتم. بعدم داخل تابه یه پیاز رو چهارقاچ کردم و روغن ریختم ماهی رو هم داخل تابه گذاشتم تا با حرارت ملایم سرخ بشه با کفگیر برگردوندم تا اون طرفشم سرخ بشه ۱۰دقیقه درتابه رو گذاشتم تا مغزپخت بشه.

اگر دوست دارید ماهی شما برشته تر بشه زمان سرخ شدن رو بیشتر کنید و حواستون باشه که ماهی نسوزه .

قاچ کردن پیاز تو روغن به این دلیله که بوی ماهی فضای خونه رو نگیره.

اهمیت مصرف ماهی در هفته :

مصرف ماهی به علت داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده خاصی به نام «امگا ـ 3»، در پایین آوردن چربی های نامطلوب خون مانند کلسترول تام و تری گلیسرید تأثیر مهمی دارد،

همچنین در حفظ تعادل فشار خون و نگهداری آن در حد مناسب مؤثر است.

ماهی به علت داشتن پروتئین سالم و مرغوب دارای هضم آسان است و همینطور دارای امگا -3  و بسیاری از ویتامین ها از جمله ویتامین های مختلفی چون گروه A، B، D، K و E است.

مواد معدنی موجود در گوشت ماهی نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سلنیوم، منیزیوم، فلوئور، ید و سایر ریزمغذی ها می باشند که همگی اثر مهمی در سلامتی انسان دارند.

ماهی جزء غذاهای سالم دریایی است که گوشت اون دارای هیچ نوع چربی مضر برای بدن نیست بلکه مفید هم هست . و به حففظ و بهبود سلامتی نیز کمک شایانی می کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *