طرز تهیه دهین دسر یا شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانی

طرز تهیه دهین شیرینی محلی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه دهین یه دسر یا شیرینی خوشمزه و خیییلی آسون که هم سردش عالیه هم گرم و میتونین با ی لیوان شیر یا ی فنجون قهوه و یا ی استکان چایی نوش سرو کنید .
من خودم با چاییو پیشنهاد میکنم ولی باز به سلیقه خودتون بستگی داره.

 

مواد لازم برای پخت و تهیه دهین

????٣ پیمانه آرد
????٢ پیمانه شکر
????١ و ١/٢ پیمانه روغن جامد ذوب شده و ب دمای محیط رسیده باشه
????١ پیمانه شیر پر چرب
???? ۶ ق غ خ شیره خرما
???? ١ پیمانه پودر نارگیل
????١/٢ پیمانه گردو

طرز تهیه دهین

طرز تهیه و مراحل دستور دهین

ابتدا همه مواد ب غیر از گردو و پودر نارگیل باهم مخلوط می کنیم تا خمیر لطیف و یک دست بشه بعد گردو ر اضافه می کنیم می گذاریم کنارو مراحل بعدی را بدین صورت ادامه می دهیم :
قالب مورد نظر چرب می کنیم نصف پودر نارگیل می ریزیم کف قالب بعد مواد اضافه می کنیم و الباقی پودر نارگیل ب صورت یک لایه روی مواد میزاریم سپس قالب آماده شده رو  میزاریم توی فر با درجه حرارت  ١۵٠ – ١۴٠ درجه سانتیگراد تقریبا ب مدت ١:٣٠ یا حتی بیشتر بستگی ب فر داره اگه تیره تر و طلایی تر می خوایین بزارین بیشتر بمونه داخل فر . نوش جان

همانطور که مشاهده کردید تهیه این شیرینی بسیار راحت است و به آسانی میتونید این رو تهیه کنید و در مهمانی ها رو دورهمی هاتون هم می تونید در لیست موارد پذیرایی تون داشته باشید.

این شیرینی ماندگاری خوبی داره و میتونید در حجم زیاد درست کنید و در یخچال نگه دارید.این شیرینی ر هم به صورت سرد و هم گرم سر می کنند در هر دو حالت بسیار خوشمزه است.

دقت کنید که ابتدای کار مواد رو خوب به هم بزنیبد تا خمیر لطیف و یک دست بشه ان طوری شیرینی ترد و لطیفی هم بعد از پخت خواهید داشت .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *