آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
فواید قارچ بررسی خواص مهم آن برای سلامت بیشتر
فواید قارچ آیا برای شما خوب است ؟ اشکال مختلف ، اندازهها و رنگهای مختلف دارند . آنهایی که سمی نیستند ، کاملا ً سالم و خوشمزه هستند .
چندین سال است که به خاطر توانایی منحصر به فرد برای افزودن طعم در بسیاری از انواع غذاها مورد استفاده قرار گرفتهاند . اگرچه آنها در واقع قارچها هستند، قارچها در گروه سبزی برای اهداف آشپزی قرار داده میشوند . به شما این امکان را میدهد که مزه اضافی را بدون سدیم و یا چربی اضافه کنید .
استفاده از قارچ سمی میتواند مشکل باشد ، بنابراین باید همیشه از یک فروشگاه یا فروشگاه مطمئن خرید کنید .
قارچ ها میتوانند در یک کیف کاغذی داخل یخچال به مدت پنج روز نگهداری شوند . برس را بردارید و زمانی که آماده استفاده از آنها هستید ، آنها را به آرامی با آب بشویید .
ارزش غذایی قارچها
ارزش غذایی قارچها
قارچ ها عاری از چربی ، سدیم کم ، کمکالری و کلسترول هستند . آنها همچنین سرشار از فیبر ، ویتامین و مواد معدنی هستند . ارزش غذایی بسته به نوع قارچ تغییر میکند . اما در کل ، آنها منبع خوبی از مواد مغذی زیر هستند .
آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان به حفاظت از بدن از آسیب رساندن رادیکالهای آزاد کمک میکنند که میتوانند شرایطی مانند بیماریهای قلبی و سرطان داشته باشند . آنها هم چنین از شما در برابر آسیب ناشی از پیری محافظت میکنند و سیستم ایمنی شما را تقویت میکنند . قارچ غنی از آنتیاکسیدان به نام سلنیوم هستند .
بتاگوتن نوعی از فیبر رژیمی است که به شدت به بهبود کلسترول و افزایش سلامت قلب مرتبط است . هم چنین آن میتواند به بدن شما کمک کند که قند خون را تنظیم کند و خطر دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.
ویتامینهای B
قارچ غنی از ویتامینهای B هستند : این ترکیب به حفاظت از سلامت قلب کمک میکند . برای گلبولهای قرمز خون خوب است . نیاسین برای سیستم گوارشی و حفظ پوست سالم مناسب است .برای سیستم عصبی خوب است و به بدن کمک میکند تا هورمونها را برآورده کند . فواید قارچ
مس
مس به بدن شما کمک میکند تا سلولهای قرمز رنگ درست کنند ، که برای انتقال اکسیژن به تمام بدن به کار میروند . مواد معدنی همچنین برای فرآیندهای دیگر بدن مثل حفظ استخوانهای سالم و اعصاب نیز مهم هستند . حتی بعد از پخت ، یک فنجان قارچ میتواند حدود یک سوم مقدار توصیهشده از مس را تامین کند .
پتاسیم
پتاسیم در زمانی که به قلب ، ماهیچه و عملکرد عصبی میرسد بسیار مهم است . مقدار زیادی پتاسیم در ۲ / ۳ فنجان قارچ پختهشده وجود دارد که در یک موز متوسط به اندازه متوسط وجود دارد .
آنها در ویتامینهای B و D بالا هستند. قارچ ها یکی از معدود منابع غذایی برای ویتامین D، یک ویتامین قابلحل در چربی است که بدن ما میتواند در معرض نور خورشید قرار بگیرد، زیرا پرورش دهندگان محصولات خود را در معرض مقادیر کم نور فرابنفش قرار میدهند. قارچها به طور خاص در ویتامین D بالا هستند،ویتامین D مهم هستند چون به بدن ما کمک میکنند تا کلسیم جذب کرده و رشد استخوان را ترویج کنند.
طریقه مصرف قارج ها
قارچها فوقالعاده متنوع هستند . شما میتوانید آنها را به روشهای خیلی زیادی آماده کنید و آنها را با چندین تن مواد مختلف جفت کنید . آنها را خام کنید و به سالاد بیندازید ، آنها را کباب کنید، قارچ را به سوپ ، ساندویچ ، ، خوراک گوشت و غذاهای ایتالیایی اضافه کنید . قارچ به خوبی به عنوان غذای جانبی و یا به عنوان مسیر اصلی گیاه خواران کار میکنند .