طرزتهیه شیرینی شکلات کاراملی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرزتهیه شیرینی شکلات کاراملی از سری شیرینی های نوروزی

طرزتهیه شیرینی شکلات کاراملی

مواد لازم

شیر عسل ۴۰۰ گرم
شکلات شیری ۲۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۱,۱/۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
مغز بادام و پسته خرد شده ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
عسل ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع گیاهی ۲ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری

طرزتهیه شیرینی شکلات کاراملی

طرز تهیه شکلات کاراملی

۱- فر را با دمای 140 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب با ابعاد 20 * 30 سانتی متر و با عمق 3 سانتی متر را چرب کنید. کف و دیواره‌های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که 3 سانتی متر از کاغذ از دیواره‌های قالب بیرون باشد
۲- کره را از قبل بیرون بگذارید تا نرم شود. سپس 120 گرم از کره را با شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی بزنید تا کرمی سفید رنگ حاصل شود.
۳- آرد را با نمک، بیکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و الک کنید سپس کم‌کم به مخلوط کره ‌ای اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند
۴- این مخلوط را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده اجازه دهید تا سرد شود
۵- در این فاصله شیر غلیظ‌شده، عسل و بقیه کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار داده، به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط طلایی شود بپزید
۶- مخلوط شیرعسلی را روی لایه اول شیرینی بریزید و سطح آن را صاف کنید
۷- آجیل‌ها را روی آن بریزید و به آرامی آنها را در شیرعسلی فشار دهید و به مدت 10 دقیقه دیگر در فر بپزید
۸- شکلات شیری را خرد کنید و به روش بن‌ماری آب کنید
۹- سپس آن را روی لایه شیرعسلی بریزید و حداقل به مدت 2 ساعت و درصورتیکه زمان داشته باشید به مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید. یکی دو قاشق از شکلات سفید آب شده را نگه دارید تا در زمان سرو شیرینی را با آن تزئین کنید
۱۰- شیرینی را از قالب بیرون آورید و شکلات سفیدی که از مرحله قبل نگه داشتیم را در قیف ریخته روی‌ آن را تزیین کرده و به مدت 20 دقیقه کناری قرار دهید تا خود را بگیرد
۱۱- کناره‌های شیرینی را ببرید تا ظاهری صاف و یکدست پیدا کند، سپس آن را به 20 تکه نواری باریک ببرید

????سایر نکات????
در دستور اصلی از مخلوط آجیل استفاده شده است، ما بادام و پسته را پیشنهاد می‌کنیم ؛ اما شما می‌توانید با هر آجیلی که دوست دارید و در منزل دارید آن را تهیه کنید. می‌توانید به جای شکر قهوه‌ای از ⅓ پیمانه شکر سفید استفاده کنید
شیر غلیظ شده شیرینی را اغلب با نام شیر عسلی می‌شناسند که می‌توانید از سوپرمارکت‌ها خریداری کنید
این شیر عسلی‌ها ممکن است برای ذائقه شما بسیار شیرین باشد بنابراین مقدار آن را خودتان کم و زیاد کنید. آن را کم کم مخلوط کنید تا شیرینی‌اش به دلخواه‌تان شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *