طرز تهیه هریسه نوعی حلیم در شهرهای جنوبی پخت میشود
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه هریسه غذای پخته شده از بلغور گندم یا جو
طرز تهیه هریسه از غذاهای مقوی و سالم که نوعی حلیم است البته حلیم در مناطق و کشورهای مختلف نام متفاوتی دارد – نامهایی همچون حلیم – هریسا- هریسه- کشک – اریزا و البته نامهای متفاوت همراه با دستور تهیه های متفاوت همراه است. غذای کاملی برای بچه ها نیز محسوب می شود.
نوعی غذای پخته شده از بلغور گندم یا جو میباشد که با گوشت قورمه شده در ادویه تهیه میشود. هریسه همان حلیم میباشد که در شهرهای جنوبی ایران پخت میشود.
حلیم در مناطق و کشورهای مختلف نام متفاوتی دارد – نامهایی همچون حلیم – هریسا- هریسه- کشک – اریزا و البته نامهای متفاوت همراه با دستور تهیه های متفاوت همراه است.
مواد لازم برا تهیه هریسه
یک پیمانه بلغور گندم یا خود گندم
نمک پ فلفل و زردچوبه و چوب دارچین
قلم گوساله یا گوشت
یه مشت نخود
یک پیمانه بلغور گندم یا خود گندم رو خیس می کنیم،پیاز رو نگینی می کنیم و تفت میدیم تا سبک بشه،نمک پ فلفل و زردچوبه و چوب دارچین میزنیم و بعد قلم گوساله یا گوشت رو توش میریزیم و آب جوش می ریزیم و گندم هم اضافه می کنیم و میذاریم تا بپزه،من یه مشت نخود هم توش میریزم و همیشه از شب میذارم رو اجاق با حرارت کم تا صبح میپزه و جا میوفته .
فواید مصرف هریسه برای سلامتی :
هریسه یا همان حلیم غذای کاملی است که گندم در آن خاصیت و ارزش غذایی آن را بالا می برد .گندم سرشار از آهن و فیبر , روی . منیزیم و نیاسین است و همینطور با خوردن یک پیاله هریسه کاملا سیر می شوید. از اینرو این غذا بیشتر در ماه رمضان بر سفره های افطار دیده می شود .
غذایی با طبع گرم است که در فصل سرما بسیار مناسب است .غذای سنتی است که مقوی و سالم است و اگر از گندم سبوس داز استفاده شود فواید بیشتری هم دارد
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه خورش ترشی قورمه اردبیلی غذای سنتی و لذیذ
- طرز تهیه سمنو ترفندهای عالی برای پخت سمنو عید خوشمزه
- طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
- خورش کدو بادمجون با گوشت قلقلی طعم یک غذای ایرانی
- سوپ رنگی طرز تهیه سوپ رنگی یک پیش غذای همیشگی مناسب و مفید
- طرز تهیه هویج پلو شیرازی با دستور اصیل این غذا