آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کوفته بلغور با آموزش مرحله به مرحله ونکات طلایی
طرز تهیه کوفته بلغور و سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ای است که فواید زیادی داره علتش هم وجود بلغور هست که فواید زیادی داره در ادامه به فواید مهم ون برای سلامتی نیز می پردازیم
مواد لازم کوفته بلغور و سیب زمینی
1 لیوان بلغور ریز
2 عدد سیب زمینی آبپز شده
1 عدد پیاز رنده شده
1 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
نمک و پودر فلفل قرمز به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری پودر نعنا خشک
طرز تهیه :
سیب زمینی های ابپز رو پوستشو گرفته و رنده میکنیم بلغور رو داخل ظرفی ریخته کمی نمک ریخته بعد 1 لیوان اب روش ریخته در ظرف رو گزاشته میزاریم تا اب جذب بلغور بشه
حالا در ظرفی سیب زمینی رو ک همراه پیاز رنده کرده ریخته و بلغور رو هم همراه نمک،فلفل،تخم مرغ،نعنا خشک و آرد و رب فلفل و رب گوجه مخلوط کرده با دست خوب ورز میدهیم حالا این مخلوط رو ب مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دادهداخل ماهیتابه کمی روغن مایع ریخته از مواد اندازه گردو برداشته توی دست گرد کرده اگه به دستتون چسبید دستمون رو خیس میکنیم و فرم میدهیم و داخل ماهیتابه قرار داره هر دو طرفشو سرخ کرده بعد تو ظرف سرو چیده همراه ماست سیر میل فرمایید.
خواص و فواید بلغور برای سلامتی
بلغور حاوی سطوح بالایی از آنتیاکسیدانها است که میتواند جریان خون را در بدن بهبود بخشد.
بهبود پاسخ انسولین و کاهش قند خون
بلغور شامل یک فیبر قابلحل به نام بتا – glucan است که میتواند به بهبود واکنش انسولین و احتمالاً کاهش قند خون نیز کمک کند.
ارائه مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی
بلغور یک غذای غنی از مواد مغذی است که حاوی بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی است در حالی که کالری کمی دارند.
خوردن بلغور میتواند سطح کلسترول کلی را کاهش دهد.
شواهدی برای پشتیبانی از این ادعا وجود دارد که بلغور جو دو سر میتواند به دلیل محتوای بتا – glucan، از سطوح کلسترول سالم پشتیبانی کند.
ترویج باکتریهای مفید در دستگاه گوارش
یک ماده ژل – مانند را وقتی که با آب مخلوط میشود شکل میدهد. این محلول شکم و بخش گوارشی را پوشش میدهد.