طرز تهیه شکلات داغ غلیظ و خامه ای نوشیدنی شکلاتی لذیذ

طرز تهیه شکلات داغ غلیظ و خامه ای برای خلوت های پاییزی

طرز تهیه شکلات داغ غلیظ و خامه ای نوشیدنی شکلاتی را می‌توان چندین روز در یخچال نگه داشت سپس دوباره گرم کرد.

مواد لازم شکلات داغ

????شکر سفید: ۲/۳ پیمانه (۱۳۸ گرم)
????پودر کاکائوی تلخ: ۶ قاشق غذاخوری (۳۹ گرم)
????نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری
????شیر کامل: ۳ و ۱/۲ پیمانه
????خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
????اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شکلات داغ غلیظ

طرز تهیه  شکلات داغ خامه ای

????۱. داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید
۲. شیر را داخل آن ریخته و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
۳. آن را روی حرارت متوسط یک قل آرام بدهید و مرتب بهم بزنید سپس حرارت را به کمتر از متوسط کاهش دهید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قل بخورد، در این مدت مرتب بهم بزنید. آن را از روی گاز بردارید.
۴. خامه و وانیل را ریخته و بهم بزنید. قبل از سرو کردن بگذارید سرد شود. آن را با خامه زده شده یا مارشمالوی ریخته روی سطح سرو کنید.

نکات مهم
????اگر از پودر کاکائوی شیرین نشده معمولی استفاده می‌کنید به جای ۶ قاشق غذاخوری، ۸ قاشق استفاده کنید.
????اگر شیری که خریداری کردید، شیر کامل نیست جای هیچ نگرانی نیست. شیر بدون چربی، ۱% یا ۲% چربی هم خوب هستند.
????اگر به دنبال یک شکلات داغ سبک هستید یا اگر خامه ندارید می‌توانید خامه را حذف کنید. در این صورت کرمی و چرب نخواهد شد. می‌توانید ۱/۲ پیمانه دیگر از شیر را جایگزین کنید.
????اگر بخواهید یک شکلات داغ نعنایی داشته باشید می‌توانید ۱/۲ تا ۱ قاشق چای‌خوری اسانس نعناع را داخل شکلات داغ بریزید. چند قطره روغن نعناع خوراکی هم برای مزه دادن همین کار را انجام می‌دهد.
????این نوشیدنی شکلاتی را می‌توان چندین روز در یخچال نگه داشت سپس دوباره گرم کرد. برای گرم کردن می‌توان آن را روی حرات متوسط به پایین گاز قرار داد، به طور مرتب بهم بزنید تا کاملا گرم شود.????

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *