آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
دستور تارت تخم مرغ هنگ کنگی تهیه مرحله به مرحله خمیر تارت
دستور تارت تخم مرغ هنگ کنگی
موادلازم تارت تخم مرغ:
2 عدد تخم مرغ متوسط
90 میلی لیتر آب جوش
35 گرم شکر
1/8 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شیر پرچرب
کلاف وانیل *اختیاری
90 گرم آرد سفید
50 گرم کره
25 گرم شکر (برای خمیر تارت)
1 قاشق غذاخوری تخم مرغ هم زده (برای خمیر تارت)
کلاف وانیل (برای خمیر تارت)
طرز تهیه تارت تخم مرغ هنگ کنگی:
ابتدا 35 گرم شکر را به همراه نمک در ظرفی ریخته و آب جوش را به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.(یک قاشق غذاخوری از تخم مرغ هم زده را برای خمیر تارت بردارید) سپس آب و شکر را که کمی در دمای محیط مانده و خنک شده اند را به همراه شیر و وانیل به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و سپس آن را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
در ظرفی آرد را به همراه کره آب شده، 25 گرم شکر مخلوط کنید. بهتر است مواد را با دست ورز دهید تا بصورت خمیری در آید.
یک قاشق غذاخوری تخم مرغ هم زده را به همراه وانیل به خمیر اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا جایی که به دست نچسبد. سپس روی آن را با سلفون پوشانده و بگذارید تا 30 دقیقه استراحت کند.
خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده هر قسمت را بصورت دایره ای در کف قالب پهن کنید. (کف قالب را با کره از قبل چرب کنید)
سپس مایه کاسترد را در وسط هر خمیر بریزید تا 80 درصد گودی قالب را پر کند.
فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده و تارت ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید.
بعد از خارج کردن تارت ها از فر بگذارید تا کاملا خنک شده و سپس به کمک یک چاقو دور تارت ها را از قالب جدا کرده و آن ها را از قالب خارج کنید.