روش تهیه دوغاوه آش یا غذای سنتی و محلی کردی خوشمزه و لذیذ

روش تهیه دوغاوه آش یا غذای سنتی و محلی کردی خوشمزه و لذیذ

روش تهیه دوغاوه

با آموزش غذای کردی در خدمت شما هستیم .این غذا به آش کردی نیز معروف هست.

مواد لازم ومورد نیاز دوغاوه :

1 عدد پیاز نگینی

نصف پ نخود پخته شده

۴ل آب جوش

2 تا گوجه رنده شده

۲ق غ خ سبزی کاکوتی

۱ل ماست

۱پ برنج دانه گرد

۲ق غ خ آرد

۱عدد زرده تخم مرغ

 

مواد لازم کوفته دوغاوه :

500گ گوشت چرخ کرده

۱عدد پیاز رنده شده

ق غ خ آرد

نصف پ برنج دانه گرد نیم پز شده

نمک و فلفل سیاه

امروز یه غذای کٌردی خیلی خوشمزه و لذیذ درست کردم که اسمش دوغاوه هستش و بسیار لذیذ

روش تهیه دوغاوه, آش یا غذای سنتی و محلی کردی ,آش دوغاوه خوشمزه و لذیذ,مواد لازم کوفته دوغاوه ,طرز تهیه دوغاوه,مواد لازم دوغاوه

طرزتهیه:
ابتدا طرز تهیه کوفته رو آموزش میدم : ۵۰۰ گ گوشت چرخ کرده رو به همراه ۱عدد پیاز رنده شده و ۲ق غ خ آرد و نصف پ برنج دانه گرد نیم پز شده و نمک و فلفل سیاه خوب ورز دادم ۵دقیقه تا کاملا گوشت خودشو بگیره. کوفته ها رو کنار میگذاریمو در ادامه داریم :

۱عدد پیاز نگینی رو تفت دادم و سپس نصف پ نخود پخته شده ریختم و روش  ۴ل آب جوش ۲۰دقیقه پخت،  ۲ تا گوجه رنده شده و  ۲ق غ خ سبزی کاکوتی اضافه کردم و کوفته ها رو یکی یکی که قلقلی کردم و توی آرد غلتوندم . در قابلمه ریختم به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه   ۲۰دقیقه پخت. سپس ۱ل ماست رو با ۲ق غ خ آرد و ۱عدد زرده تخم مرغ خوب زدم و به آرامی به آش اضافه کردم یه قول کوچیک که خورد ۱پ برنج دانه گرد اضافه کردم و ۱۰دقیقه پخت.

البته این غذا از نظر مواد اولیه دارای تنوع زیادی هست اما از نظرخواص  بسیار قوی هست و منبع خوب پروتئین و کلسیم نیز  هست .به طور کلی آش ها به دلیل داشتن حبوبات و سبزیجات بسیار مفید در حفظ سلامتی و تندرست بودن هست .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *