دستور تهیه خورش اسفناج خوشرنگ و مجلسی منبع آهن بسیار مفید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
دستور تهیه خورش اسفناج عالی و مجلسی منبع آهن بسیار مفید
دستور تهیه خورش اسفناج
مواد اولیه مورد نیاز :
دو تا سه عدد پیاز خرد شده
گوشت گوسفندی درشت خرد شده تقریبا سیصد گرم
زردچوبه وفلفل ونمک
الو به اندازه دلخواه
اسفناج تقریبا یک ونیم کیلو
اب لیمو
رب به دلخواه
طرز تهیه خوزشت اسفناج:
دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه?
بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم
اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو
الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید
دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم.
تکرار:
دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه?
بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم
اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو
الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید
دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم
پیشنهاد سردبیر
- کلم پلو شیرازی با سالاد شیرازی طرز تهیه غذای اصیل و سنتی ایرانی
- دستور آش سبزی شیرازی آموزش آش محلی و سنتی شیراز
- طرز تهیه سوپ غلیظ سبزیجات بسیار مقوی و مفید برای سلامتی
- طرز تهیه فندق قاتق خورشت بسیار خوشمزه و سنتی
- استیک بوقلمون طرز تهیه استیک با گوشت سینه بوقلمون غذای سنتی
- فواید زرشک و خواص آب زرشک طبیعی مخصوص پوست و مو