آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه سوهان عسلی مرحله به مرحله به علاوه تصویر
طرز تهیه سوهان عسلی
✍مواد لازم سوهان عسلی
شکر ۱۲۵ گرم( یک دوم پیمانه+یک ق س)
عسل ۴۰ گرم( دو و یک دوم ق س)
کره یا روغن مایع ۴۰ گرم ( دو و یک دوم ق س)
آب یا گلاب۲۰ گرم( یک ق س)
خلال بادوم ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه)
زعفران آسیاب شده یک دوم ق چ یا زعفران دم کرده یک ق س
خلال پسته مقداری برای تزیین
?طرز تهیه
در یک قابلمه کوچک ( ترجیحا روشن باشه که رنگ کارامل شدن شکر را به خوبی تشخیص دهید)
همه مواد به جز زعفران و خلال بادوم را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم و یکنواخت قرار دهید و احازه دهید شکر و کره کامل ذوب شوند.
احتیاجی نیس مواد رو زیاد هم بزنید
میتوانید با تکان دادن قابلمه مواد را مخلوط کنید یا کمی مواد را با قاشق چوبی هم بزنید
بعد از یکی دو دقیقه مواد از کناره های ظرف شروع به کف کردن کرده و به جوش می اید
بعد از سه چهار دقیقه رنگ شکر کمی طلایی میشود در این مرحله خلال بادوم را اضافه کنید و مخلوط کنید
ابتدا به دلیل این که خلال بادوم سرد است ، مایع کمی سفت میشود به هم زدن ادامه دهید تا مایع دوباره شل شود.
سپس زعفران اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا جایی که بادوم ها طلایی شوند، و رنگ شکر کارامل خوشرنگ شود
برای این که مطمئن شوید سوهان آماده اس، از یه ظرف آب استفاده کنید ، به این صورت که مقداری از مایع سوهان را داخل آب بریزید، اگر به سرعت بسته شود سوهان آماده اس
اگر مواد کمحرارت ببیند ، سوهان بعد از سرد شون نرم و کشدار میشود و اگر بیش از خد حرارت ببیند ، شکر میسوزد و سوهان تلخ میشود
به سرعت مواد را قاشق قاشق رو سینی چرب شده بریزید وروی آن خلال پسته بریزید
سوهان را در یه ظرف دربسته در جای خنک و دور از رطوبت نگهداری کنید
میتونید به جای خلال بادوم ، کنجد ,بادوم هندی یا فندق هم استفاده کنید.