آموزش تهیه کالباس خونگی دستور منسجم به راحتی در منزل آماده کنید
آموزش تهیه کالباس خونگی
سلام عزیزان این هم از کالباس خونگی که راحت در منزل می تونید درست کنید☺️ . نکات رو رعایت کنید تا یه کالباس عالی و منسجم خوبی داشته باشید.
کالباس گوشت هم دقیقا به همین صورته جای گوشت مرغ ، مخلوط گوساله و گوسفندی استفاده بشه .
مدت ماندگاری اش هم توی یخچال یک هفته است چون که ما مواد نگه دارنده بهش نمی زنیم . .
ادویه جات و مواد رو حذف نکنید طبق دستور پیش برید.
?مرغ یک کیلو (بی استخوان)
?سیر ۳ حبه (تا ۵ حبه هم می تونید بریزید)
?زرده تخم مرغ ۳ عدد
?شیر خشک ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان) (شیر ?خشک قنادی ویا شیر خشک بچه هم میشه)
?آرد سفید ۵۰ گرم (۱/۳ لیوان)
?سس خردل ۱ ق غ (جاش پودر خردل هم می تونید)
?روغن مایع ۲ ق غ
?نمک ۱ ق م
?فلفل سیاه ۱ ق چ
?پودر هل ۱/۲ ق چ
?دارچین ۱/۲ ق چ
?آویشن ۱/۲ ق چ
?زنجبیل ۱/۲ ق چ
?جوز هندی ۱/۲ ق چ
?میخک ۱/۴ ق چ
?یخ ۶ تکه
?پسته ۲ ق غ ( برای داخلش از هویج و قارچ ریز و باقلا سبز هم به دلخواه می تونید استفاده کنید)
?برای این کالباس از ترکیب ران و سینه استفاده کنید .
گوشت مرغ رو ۲ تا ۳ بار با چرخ گوشت چرخ کردم . جایگزین از غذاساز میشه اما اون که گوشت خوب با چرخ گوشت چرخ بشه خیلی در کیفیت تاثیر داره اون هم ۲ تا ۳ بار . چون با غذاساز ممکنه باز ذره ای بمونه .
آرد و شیر خشک رو الک کردم .
برای ترکیب بهتر از غذاساز اینجا استفاده کردم .
گوشت مرغ چرخ شده و سیر رنده شده و ترکیب آرد و شیر خشک و سس خردل و زرده تخم مرغ و تمامی ادویه ها و روغن رو با هم میکس خوب کردم . در حین کار میکس کردن چند تکه یخ کوچیک هم داخلش ریختم .
یخ برای انسجام و لطافت کالباس بیشتر بشه استفاده میشه .
اگر موادتون بعد میکس کردن زیاد شل بود می تونید کم آرد بریزین . مواد چسبناک هست کاملا .
من از خلال پسته استفاده کردم ۱۰ دقیقه توی آب خیس کردم و داخل مواد ریختم . از مواد دیگه هم به دلخواه و بسته به خودتون می تونید استفاده کنید.
۳ لا سلفون باز کردم و مواد رو قرار دادم و با دست مرطوب صاف کردم و پیچوندم . اگر دیدین حبابی مونده با دستتون روی سلفون بکشین و صاف کنین . از یه سیم استفاده کردم و دو سرش رو خوب و محکم پیچیدم و بعد داخل فویل قرار دادم و خوب پیچیدم .از کاور کالباس هم می تونین بریزین.
داخل آب جوش ۲ ساعت روی حرارت گذاشتم تا بپزه .
بعد داخل یخچال ۸ ساعتی حداقل بمونه . عجله نکنید بزارید کالباس ساعت ها در یخچال بمونه و خنک بشه و انسجام داشته باشه و بیرون بیارین و برش بدین تا تیکه تیکه نشه.