دستور پخت کیک هلو کیک میوه ای بسیار خوش عطر و خوش طعم

دستور پخت کیک هلو کیک میوه ای بسیار خوش عطر و خوش طعم

دستور پخت کیک هلو ?

مواد لازم تهیه کیک میوه ای هلو:

تخم مرغ 2 عدد

هلوی برش خورده

شکر 1 پیمانه

وانیل

روغن 3/4 پیمانه

ماست 3/4 پیمانه

آرد  210 گرم

بیکینگ پودر

نمک

دستور پخت کیک هلو ,طرز کیک میوه ای ,کیک هلو بسیار خوش عطر, مواد لازم تهیه کیک هلو ,طرز تهیه کیک هلو ,آموزش کیک هلو , دستور کیک هلو

طرزتهیه کیک هلو :
۲تخم مرغ،۱?شکر و وانیل با همزن بزنید تا رنگش روشن و مواد کشدار بشه.۳/۴?روغن اضافه و مخلوط کنید.۳/۴?ماست اضافه و کمی با همزن بزنید سپس۲۱۰g آرد و بیکینگ پودر و نمک که دوبار الک شده به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.قالب ۲۳ سانت را چرب و آردپاشی کرده خمیر کیک را داخل آن بریزیدو هلوی برش خورده را روی خمیر قرار بدین روی هلوها رو یک قاشق شکر بپاشید و قالب را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰_۴۵ دقیقه قرار بدین با خلال چوبی تست کنید و پس از پخته شدن از فر بیرون بیارین کمی از حرارتش که کم شد روی توری فلزی خنک کنید.

هلو یکی از میوه های لذیذ و خوشمزه تابستانی و البته مقوی و پرخاصیت است. می خواهیم علاوه بر برخوردار شدن از فواید هلو ، از عطر بی نظیر این میوه در پخت کیک هلو استفاده کنیم.

برخی خواص هلو

خواص هلو برای سلامتی از درمان هیپوکالمی و سرطان گرفته تا چاقی، کلسترول، استاز خون و بیماری‌های عصبی متفاوت است.

این میوه به سالم نگه داشتن بینایی، مراقبت از پوست، سیستم عصبی، سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند.

هلو دارای خواص ضد پیری است و به سم‌زدایی بدن نیز کمک می‌کند و هضم و سلامت یاخته‌ای‌تان را بهبود می‌دهد.

میزان بسیار زیادی از مواد مغذی ضروری و آنتی‌اکسیدان‌هایی که در دوران بارداری با ارزش هستند در هلو وجود دارد. این میوه سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.

طرزتهیه کیک هلو :

۲تخم مرغ،۱?شکر و وانیل با همزن بزنید تا رنگش روشن و مواد کشدار بشه.۳/۴?روغن اضافه و مخلوط کنید.۳/۴?ماست اضافه و کمی با همزن بزنید سپس۲۱۰g آرد و بیکینگ پودر و نمک که دوبار الک شده به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.قالب ۲۳ سانت را چرب و آردپاشی کرده خمیر کیک را داخل آن بریزیدو هلوی برش خورده را روی خمیر قرار بدین روی هلوها رو یک قاشق شکر بپاشید و قالب را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰_۴۵ دقیقه قرار بدین با خلال چوبی تست کنید و پس از پخته شدن از فر بیرون بیارین کمی از حرارتش که کم شد روی توری فلزی خنک کنید.

نکات اصلی :

از ماست ترش استفاده نکنید.

میتونید بجای ماست از آب میوه هلو استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *