آموزش پخت مربای بادمجان ترد و شیشه ای طعمی بسیار متفاوت
آموزش پخت مربای بادمجان
مربا بادمجان است و از پیر و جوان دل میبرد … دستور مربای ترد و شیشه ای :
مواد لازم مربای بادمجان
بادمجان قلمی نازک و ریز: یک کیلو
شکر: یک کیلو و نیم ، پسته خلال یا پودر برای تزیین مربا بادنجان
آب: چهار لیوان ، وانیل شکری یک ق چ ، آهک چند ق غ و آب تا جاییکه روی بادنجان ها را بپوشاند
طرز تهیه :
پوست بادنجان ها را نازک را گرفته و یکشب درآب محتوی آهک قرار می دهیم . برای تهیه آب آهک ، پودر آهک را در آب حل کنید بعد آن را صاف کنید تا ذرات معلق در آن دیده نشود . بعد از یکشب به مدت یکشب دیگر هم بادنجان ها را درآب خالص و تمیز قرار می دهیم و دراین مدت ، چندین بار آب را عوض میکنیم . اکنون بادمجانها را در قابلمه و مقداری آب ریخته و اجازه میدهیم تا بجوشد بعد از اینکه دو سه دقیقه جوش زد آب را خالی و بادنجان ها را آبکش میکنیم و مجددا با آب تمیز و سرد میجوشانیم این عمل را چندین بار تکرار میکنیم تا زمانی که بادمجانها پخته و آهک آنها خارج شود.اکنون شکر و یک لیتر آب را مخلوط و روی حرارت قرار داده و وقتی جوشید بادمجانها را داخل آن ریخته و حرارت را ملایم میکنیم . شربت قوام آمده و به خورد بادمجانها برود . در آخر خلال پسته را میافزاییم . بعد آب یکعدد لیمو را به همراه وانیل شکری به مربا اضافه میکنیم و مربا را از روی حرارت برمیداریم. پس از خنک شدن در ظرف ریخته و در یخچال قرار میدهیم . هنگام مصرف با پودر پسته تزیین میکنیم .
شاید مربای بادمجان یک مقدار عجیب به نظر برسد ولی بعد از تهیه آن خواهید دید که طرفدار بسیاری خواهد داشت به دلیل طعم فوق العاده این مربا