آموزش فرنی با شیره خرما با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
آموزش فرنی با شیره خرما
موادلازم فرنی باشیره خرما
شیر 4 پیمانه
شیره خرما 1/2 پیمانه
گلاب 1/4پیمانه
آرد برنج 4 قاشق سوپخوری
نشاسته(گل) 1 قاشق سوپخوری
آب 1/3 پیمانه
پودر هل 1/8 قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
طرز تهیه: فرنی باشیره خرما
آرد و نشاسته را داخل شیر بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا گلوله ای نداشته باشه آب را هم اضافه کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی و گلوله ای باقی نمونه. شیره خرما گلاب و پودر هل را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام به هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی که مطمئن شدید که آرد و نشاسته پخته شده و بوی خامی آرد نمیاد بچشید اگر شیرینی فرنی کم بود کمی شیره اضافه کنید چون نسبت غلظت شیرها با هم فرق داره اگر فرنی خیلی غلیظ شد یکم شیر یا آب اضافه کنید. به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتونید استفاده کنید…
در ادامه از خواص شیره خرما آگاه بشیم :
شیرهها جزو مواد غذایی انرژی زا بوده و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب میگردند. از جمله این شیرهها، شیره خرما میباشد.
شیرهی خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد میشود. شیره خرما، تسکین دهندهی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند.
شیره خرما جایگزین مناسبی برای مواد شیرین کننده تصفیه شده است. از طرفی این ماده ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.
آهن طبیعی موجود در شیره خرما، باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود و در نتیجه خطر بروز کم خونی را کاهش داده و کم خونی را برطرف می کند.
علاوه بر آهن، سرشار از پتاسیم و منگنز است.
مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، باعث فعال شدن سلول های عصبی می شود.
شیره خرما، تسکین دهنده دردهای روماتیسمی است.
به راحتی هضم می شود و انرژی زاست.
ناراحتی های گوارشی را برطرف می کند و باعث ایجاد کلنی های باکتری های مفید در روده ها می شود.
فیبر موجود در آن مانع از یبوست می شود.
تقویت کننده قلب است.
غنی از کلسیم است بنابراین برای تقویت استخوان مفید است.
برای تقویت بینایی مفید است.
سموم را از کبد دفع می کند.
برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی مفید است.
شیره خرما به دلیل آهن و کلسیم و مواد مغذی موجود در آن به خانم های باردار توصیه می شود.