طرز تهیه کیک صبحانه دستور عالی و مقوی برای کودکان
طرز تهیه کیک صبحانه
موادلازم کیک صبحانه :
آرد 3 پیمانه(375گرم)تخم مرغ 4عدد
شکر یک پیمانه(200گرم)
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
وانیل یک چهارم ق چ
شیر یک پیمانه(250گرم)
روغن مایع سه چهارم پیمانه(120گرم)
پودر کاکایو سه ق غ (21گرم)
زعفرون دمکرده غلیظ یک ق مرباخوری(دلخواه)
طرز تهیه کیکی خوشمزه برای صبحانه :
1-زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم،سفیده تخم مرغ رو میزنیم تا کاملا فرم بگیره.
2-زرده تخم مرغ+شکر+وانیل رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
3-روغن مایع رو به مخلوط زرده اضافه میکنیم و یکم میزنیم.
4-شیر رو به زرده اضافه میکنیم و کمی میزنیم.
5-مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله به مایه زرده اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
6-مایه رو کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم و آروم با لیسک هم میزنیم تا پف سفیده نخوابه.
7-مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، یک قسمت میتونه ساده باشه یا مثل من بهش زعفرون اضافه کنید و داخل قالب میریزیم و به نیمه دوم پودر کاکایو الک شده اضافه و مخلوط میکنیم و روی مواد زعفرونی داخل قالب میریزیم
8-در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدودا 40 تا 45دقیقه قرار میدیم.
9-روش عسل بریزید و با یه لیوان شیر نوش جان کنید.
نکات مورد توجه :
این کیک رو در قالب میان تهی هم میتونید استفاده کنید.
به زمان پخت توجه داشته باشید تا کیک شما بیش از حد خشک نشود .
با این دستور فوق حتما یک کیک اسفنجی بسیار خوشمزه و سبک خواهید داشت.
در صورت دلخواه میتونید به مایه کیک گردو یا فندق تست شده یا کشمش اضافه کنید.
بجای وانیل میتونید از یک ق چ رنده پوست پرتقال یا رنده پوست لیمو استفاده کنید(در این صورت دیگه کیک رو زعفرونی نکنید که باهم طعمشون سازگار نیستن).