طرز تهیه پنیر برشته گیلانی یک وعده سبک و بسیار مقوی
طرز تهیه پنیر برشته گیلانی
برای تهیه این املت مخصوص با پنیر میتوانید هر نوع پنیری که در منزل داریداستفاده کنید پنیر محلی یا پاستوریزه و حتی با پنیر ها ساده یا پنیر پیتزا فقط دقت داشته باشید که نمک به غذا بعد از چشیدن اضافه کنید.
من خودم هیچوقت به این غذا نمک نمیزنم چون پنیر به اندازه کافی غذا رو نمکی میکنه.
مواد لازم
پنیر (هر نوع پنیری می تونید استفاده کنید) حدود 150 الی 200 گرم
سیر دو حبه
کره 100 گرم
تخم مرغ 3عدد
شوید خشک یک قاشق غذاخوری سر صاف
روغن کمی
زردچوبه
ابتدا پنیر رو خرد یا رنده می کنیم توی ماهیتابه روغن کمی بریزید سپس کره رو توی روغن آب کنید (بدون روغن کره میسوزه و ارزش غذاییش کم میشه) بعد پنیر رو بریزید که یه مقدار آب میشه .
سیر رو نده کنید و به پنیر آب شده اضافه کنید و مقداری تفت بدین سپس شوید و زردچوبه رو هم اضافه کنید .
تخم مرغ ها رو در ظرفی جداگانه بشکنید و خی هم ببزنید یکدست بشه سپس رو موادمون در ماهی تابه بریزید و خوب هم بزنید تا تخمغ ها بپزه .غذای ما آمادست امیدوارم طعم بی نظیرش رو دوست داشته باشید.
آماده سازی و پختین غذا زمان کمی میبره نهایت 15- 20 دقیقه است این غذا بسیار مقوی وبه دلیل داشتن تخم مرغ و پنیر پر پروتئین هست .برای وعده صبحانه و عصرانه توصیه میشه .البته در یلان ین غذا رو با کته و یا همان برنج سرو میکنند.
اما نکات قابل توجه :
برای تهیه این املت مخصوص با پنیر میتوانید هر نوع پنیری که در منزل داریداستفاده کنید پنیر محلی یا پاستوریزه و حتی با پنیر ها ساده یا پنیر پیتزا فقط دقت داشته باشید که نمک به غذا بعد از چشیدن اضافه کنید.
من خودم هیچوقت به این غذا نمک نمیزنم چون پنیر به اندازه کافی غذا رو نمکی میکنه.