پخت کیک موزی متفاوت با طعمی فوق العاده وبافتی نرم پنبه ای
پخت کیک موزی
مواد لازم?
تخم مرغ؛ ۱ عدد
شکر قهوه ای؛ ۱ لیوان
آرد ؛۱ و ۱/۲ لیوان
موز؛ ۴ عدد
کره آب شده ؛ ۸۰ گرم
وانیل؛ ۱ ق چ
بیکینگ پودر؛ ۱ ق چ
جوش شیرین؛ ۱ ق چ
فندق خرد شده؛ ۲ ق غ
چیپس شکلاتی؛ ۲ ق غ
طرزتهیه کیک موزی :
۳عدد موز رسیده رو با چنگال خوب خرد کنید تا بشکل پوره درآید،کره آب شده رو اضافه وبا همزن برقی یک دقیقه بزنید.در ظرفی دیگر تخم مرغ وشکر قهوه ای ووانیل رو مخلوط وبا همزن بزنید تا پف کنه وکشدار شه،پوره موز رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید،آرد وبیکینگ پودر وجوش شیرین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید وبه مخلوط بیافزایید وبا لیسک به صورت دورانی ودر یک جهت هم زده تا مواد به خورد هم بره.فندق خرد شده وشکلات چیپسی رو هم اضافه ومخلوط شود .کف قالب لوف را چرب وکاغذ روغنی انداخته ومایه رو داخل ظرف بریزید یک عدد موز رو از جهت طول برش دهید و قسمتی که رگه داره رو آبلیمو بزنید و روی مواد کیک بزارید(فشاد ندید داخل ) وتو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه وبه مدت ۵۰الی ۵۵ دقیقه بپزید(دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵دقیقه حتما با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد کیکتون آماده ست).بعد از پخت روی کیک را عسل مالیده ونوش جان کنید طعمی فوق العاده وبافتی نرم پنبه ای داره وخیلی خیلی خوشمزه ست.
نکته:از شکر سفید هم میشه استفاده کرد…