دستور پخت خورشت کرفس رستورانی و ترفند های طلایی
دستور پخت خورشت کرفس
خورشت کرفس رو بیشتر با گوشت میپزنن.اما این مساله اختیاری هست هم با گوشت خوشمزگی و طعم خوبی داره هم با مرغ اما روند پخت هر دو روش یکی هست که در ادامه داریم:
مواد لازم خورشت کرفس رستورانی خوشمزه
- گوشت خورشتی 400 گرم
- ساقه کرفس خرد شده 1 عددبزرگ
- پیاز نگینی خرد شده 1 عدد بزرگ
- نصف قاشق رب گوجه
- نعناع و جعفری 400 گرم
- آبغوره نصف لیوان
- زرد چوبه 1 قاشق مربا خوری
- نمک ، فلفل قرمز به میزان دلخواه آب 2 لیتر
- لیمو عمانی
یک پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنم و تفت میدم .گوشت رو اضافه میکنم و تفت میدم.نصف قاشق رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین میزنم و تفت میدم آب میریزم کرفس هم میریزم و میزارم خوب بپزه و جا بیفته.وسطای پخت یک دونه لیمو عمانی و دوباره کمی دارآین بهش اضافه میکنم??برای آماده کردن کرفس اول کرفسها رو پاک کنید و بشورید و خرد کنید و تفت بدید در اواخر تفت برگهاشو که خرد کردید بهش اضافه کنید تا کمی تفت بخوره نعنا جعفری هم یا میتونید همزمان با برگ کرفس اضافه کنید یا اینکه جدا تفت بدید و فریز کنید و موقع پخت به کرفس اضافه کنید??من بیشتر اوقات کرفس رو با مرغ میپزم که خیلی خوشمزه تره و در اون صورت وقتی مرغ پخت مرغها رو خارج میکنید تا بقیه ی خورش جا بیفته آخرش دوباره مرغها رو اضافه میکنید تا گرم بشه.لیمو و رب رو میتونید حذف کنید.
رب بیشتر از نصف قاشق نزنید.دارچین خیلی خورش کرفس رو خوش عطر میکنه.سبزی هم من نعنا جعفری میزنم.
بعضیا با سبزی قورمه میزنن ولی من اصلا نمیپسندم چون مغزم تا شب فکر میکنه قورمه سبزی داریم بعد موقع شام که میبینه کرفسه قهر میکنه و تا چند روز هنگم.?