فواید انجیر به ویژه برای افراد با قند خون پایین و درمان بیماری ها

فواید انجیر به ویژه برای افراد با قند خون پایین و درمان بیماری ها

فواید انجیر

انجیر برای کسانی که قند خونشان پایین می‌آید و یک دفعه احساس ضعف میکنند مناسب است، زیرا قند آن به سرعت در روده کوچک جذب میشود !

فواید انجیر ,خواص انجیربه ویژه برای افراد با قند خون پایین ,انجیر و درمان بیماری ها,خواص شیره انجیر, فواید برگ انجیر , خواص برگ انجیر,انواع میوه انجیر

رومی ها انجیر تازه را به برده هایشان می دادند، برای آن که آن ها بتوانند بهتر کار کنند. انجیر خشک در آن زمان خیلی کم مصرف می شد. انجیر از درختی به نام فیکوس( Ficus) می روید.

انجیر یک میوه شیرین می باشد. محتوی مقدار زیادی هسته است و غالبا خشک مصرف می شود. انجیر تازه بسیار خوشمزه می باشد و از آن مربا و ترشی درست می کنند.
فواید انجیر را برای شما بیان می کنیم:

خواص انجیر

1- کاهش فشار خون
انجیر منبع خوب پتاسیم می باشد و همان طور که می دانیم، پتاسیم، عنصری است که برای کنترل فشار خون به کار می رود. کمبود پتاسیم، مخصوصا وقتی که غذاها دارای مقدار زیادی سدیم(نمک) باشند، می تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود.

2- کاهش وزن

انجیر، منبع خوبی از فیبرهای غذایی می باشد. فیبر، اثر مفیدی بر کاهش وزن دارد و گرسنگی را به تاخیر می اندازد.
3- جلوگیری از سرطان سینه

به خاطر داشتن فیبر بالا، از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری می کند.
4- بالا برنده تراکم استخوان

انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم (79 میلی گرم در 224 گرم انجیر) می باشد. تحقیقات نشان داده است که کلسیم در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر می باشد.
کلسیم، به عنوان بالا برنده تراکم استخوان شناخته شده است. به علاوه، پتاسیم موجود در انجیر، دفع ادراری کلسیم را کاهش می دهد. پس انجیر یکی از بهترین ها برای افزایش تراکم استخوان می باشد و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

5- جلوگیری از ضعف عضلات

مطالعات نشان داده است که افرادی که روزانه 3 عدد یا بیشتر میوه مصرف می کنند، ضعف و انحطاط عضلانی کمتری دارند.
6- انجیر منبع خوبی از منیزیم نیز می باشد.

7- ملین و ضد یبوست است.

8- به بهبود سرفه و نفس کشیدن راحت کمک می کند.

9- انجیر تازه مقدار کمی ویتامین C دارد و بهترین منبع(نسبت به دیگر میوه ها) ویتامین B6 می باشد.

10- انجیر برای هضم بهتر غذا بسیار مفید است. برای کم خونی مفید است.

11- انجیر برای افراد دارای کلسترول بالا و اسید اوریک بالا ، بسیار مفید است.

12- تشنگی را از بین می برد.

13- انجیر به عنوان دارویی برای تولید انرژی و قوی شدن به کار می رود.

14- انجیر برای افرادی که رشد غیر طبیعی دارند، بسیار مفید می باشد.

15- از سرطان روده جلوگیری می کند. انجیر جلوی رشد سلول های سرطانی را می گیرد.

16- آنتی اکسیدان زیادی نسبت به سایر میوه ها دارد.

17- امگا 3 و امگا 6 دارد. پس برای سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید می باشد.

18- سدیم کمی دارد.

19- انجیر برای بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد ، سوختگی، معده درد، ورم چرکی(آبسه) ، بیماری های ریوی و بیماری های مقاربتی مفید است.

فواید انجیر خشک

خواص انجیر

1- انجیر خشک درمان کننده نفخ و باد معده می باشد.

2- انجیر خشک نسبت به انجیر تازه، 5 برابر بیشتر کالری دارد.

3- انجیر خشک دارای مقدار زیادی آهن می باشد.
فواید شیره انجیر

1- شیره انجیر داروی خوبی برای افسردگی می باشد.
2- شیره انجیر، از بین برنده زگیل می باشد.

فواید برگ انجیر

خواص برگ انجیر

 

ممکن است با خودتان فکر کنید که برگ انجیر به چه دردی می خورد. در بعضی از کشورها، برگ انجیر، جزوی از غذا می باشد.

1- برگ انجیر برای دیابتی ها مفید است و مقدار انسولین تزریقی مورد نیاز برای شخص دیابتی را کم می کند.

2- برگ انجیر را به آب جوش اضافه می کنند و به عنوان مرهم برای درد به کار می برند.

3- برگ انجیر به پایین آوردن تری گلیسیرید خون کمک می کند.

نعمات خداوند بسیار زیاد است. به هر نعمتی نگاه کنید، می بینید برای همه ما خوب و مفید است.

اما نباید هیچ گاه این اصل را فراموش کنیم که: “کم بخور، همیشه بخور”.

خواص غذایی
انجیر حاوی ویتامین‌های C، B، A و مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم، کلسیم، فیبر، آهن، فسفر و سدیم است.

انواع میوه انجیر

پنج گونه مشترک از انجیر وجود دارد، هر نوع، طعم و شیرینی خاصی دارد و انواع این میوه شامل:

1. انجیر سیاه

این انجیر پوستی سیاه و داخل صورتی رنگ است. آنها فوق العاده شیرین هستند. برای خوردن به عنوان یک دسر و یا مخلوط کردن در کیک یا دستور العمل کوکی برای افزایش طعم مناسب هستند.

2. انجیر کادوتا- Kadotas

گوشت بنفش رنگ و پوستی سبز رنگ دارند. آنها در میان تمام گونه های انجیر کمترین شیرینی را دارند.

3. کالیمیرنا – انجیر Calimyrna

در خارج سبز مایل به زرد است و داخل آن، کهربایی است. آنها در مقایسه با انواع دیگری از انجیر بزرگتر هستند و عطر و طعم منحصر به فرد و قوی دارند.

4. انجیر ترکی قهوه ای

انجیر ترکی دارای پوست بنفش و گوشت قرمز است. عطر و طعم آنها ملایم و شیرین تر از انواع دیگر انجیرها است. آنها را در سالاد مصرف می کنند.

5. آدریاتیک – انجیر Adriatic

دارای پوست سبز روشن هستند و در داخل آن صورتی است. آنها نیز به عنوان انجیر سفید نامیده می شوند زیرا بسیار سبک هستند. آنها بسیار شیرین هستند و می توانند به عنوان یک دسر ساده میوه مصرف شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *