آموزش توپک سیب زمینی سوخاری یک فینگر فود عالی
آموزش توپک سیب زمینی سوخاری
یک غذای جدید باحال راحت و آرزون داریم برای شام برای بچه ها عالیه عاشقش میشن
یک فینگر فود عالی برای تولد و مهمونی
توپک سیب زمینی سوخاری
سیب زمینی متوسط و پخته چهار عدد
نمک دو ق چ
فلفل آویشن پودر سیر هر کدام یک ق چ
آرد نخودچی یا آرد معمولی پنج ق غ
مواد میانی هر چیزی میتونه باشع میشه فقط پنیر بزارید یا گوشت چرخ کرده رو مثل مایه ماکارونی درست کنید یا مرغ یا مواد پیتزا
برای این غذای خوشمزه و دلچسب ابتدا چهار تا سیب زمینی متوسط آبپز شده رو با گوشتکوب له و پوره میکنیم اصلا با رنده پوره نکنید حالت چسبناک پیدا میکنه پوبهش کمی نمک و فلفل و آویشن و و آرد نخودچی میزنیم
نیاز به تخم مرغ نیست چون شل میشه و تو روغن وا میره …باید کاملا حالت خمیر پیدا کنه مثل عکس و سفت باشه
آز مایه سیب زمینی اندازه یک گردو برمیداریم گردش میکنیم و داخلش حفره ایجاد میکنیم داخلش رو با مایه گوشتی یا هر چیز دیگه از جمله مرغ و یا کالباس و غیره پر میکنیم البته من با مایه گوشتی مشابه مایه ماکارونی پر کردم و روش کمی پنیر پیتزا میرزیم
قسمت پر شده رو میبندیم و اول داخل آرد سفید میزنیم بعد داخل تخم مرغ میزنیم بعد هم داخل آرد سوخاری میزنیم بچه ها بهتره نیم ساعت تا یکساعت داخل فریزر بزارید اینجوری دیگه تو روغن وا نمیره
حالا توپها رو داخل روغن داغ و غلطان سرخ کنید حرارت روغن بالا باشه و دما زیاد تا رنگش عوض شد خارج کنید
من بعد سرخ شدن داخلش چوب شور زدم برای بچه ها جالب باشه.
حالا توپها رو داخل روغن داغ و غلطان سرخ کنید حرارت روغن بالا باشه و دما زیاد تا رنگش عوض شد خارج کنید
من بعد سرخ شدن داخلش چوب شور زدم برای بچه ها جالب باشه.