آموزش لازانیا تابه ای بدون نیاز به فر بسیار آسان وخوشمزه
آموزش لازانیا تابه ای
لازانیا تابه ای بدون فر
مواد لازم برای شش نفر:لازانیا ده عدد.گوشت دویست و پنجاه گرم .پیاز متوسط یک عدد .کالباس خشک رنده شده نصف لیوان.فلفل دلمه ای خورد شده نصف لیوان.آویشن یک ق چ فلفل سیاه یک ق چ سرپر.پنیر پیتزا به میزان لازم.رب یک ق غ
ابتدا مایه لازانیا رو درست میکنیم پیاز رو سرخ میکنیم وقتی طلایی شد گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد هم بهش زردچوبه و رب و آویشن و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم وقتی آماده شد بهش فلفل دلمه ای و کالباس رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم بعد نمک رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
آب رو جوش میاریم لازانیاها رو میندازیم داخلش کمی هم نمک و روغن آضافه میکنیم میزاریم بیست دقبقه بجوشن بعد آبکش میکنیم و روش آب سرد میگیریم باید مراقب باشین به هم نچسبن من همیشه کف یک سینی بزرگ رو خیس میکنم کاملا خیس تا لازانیاها رو آبکش کردم و آب سرد گرفتم لازانیاها رو جدا جدا بدون اینکه به هم بچسبن داخل سینی میچینم چون بعد مدتی که لازانیاها خنک شدن اگر روی هم باشن به هم میچسبن و موقع استفاده پاره میشن بزار
کف تابه رژیمی نچسب یا ظرف پیرکس رو خوب چرب کنید حالا برای تابه هر ورق لازانیا رو مثل عکس دو قسمت کنید مثل عکس کنار هم میزاریم از مواد میانی روش میرزیم
بین هر لایه لازانیا خیلی موادنریزین لازانیا باکیفیت میشه و موقع برش مواد ازش بیرون نمی زنه پنیر هم بریزید وروش کمی فشار بدین بعد لایه بعدی رو بریزین تمام لایه ها رو به همین شکل درست کنیو در ِآخر روی لایه پایانی کمی پنیر پیتزا میرزیم حرارت رو روشن میکنیم یک سوم لیوان آب کف تابه بریزید و درش رو بزارین و حرارت رو زیاد کنید وقتی بخار کرد شعله رو کم کم کنید و بزارید نیم ساعت بمونه تاآماده بشه بعد این زمان درش رو باز کنین شش هفت دقیقه روی حرارت بمونه بعد خاموش کنید اجازه بدین کمی از حرارت بیفنه بعد برش بدین و از ظرف خارج کنین
روش پخت داخل فر.ظرف پیرکس رو درش رو با فویل بپوشونین و داخل فر 180درجه مدت نیم ساعت بزارین بعد این زمان روس رو بردارین تا دو یه دقیقه با گریل پنیر برشته بشه