آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
? رولت گوشت
رولت گوشت یکی از غذاهای شیک برای مهمونی هاست . این رولتی که آموزش خواهیم داد متداول ترین نوع رولت گوشت هست .
?مواد لازم برای ۴-۳ نفر :
?گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
?تخم مرغ ۱ عدد
?نان تست ۱ عدد
?شیر یک چهارم لیوان
?پیاز ۱ عدد
?آرد سوخاری به مقدار لازم
?زعفران آبکرده غلیظ
?نمک و فلفل به مقدار لازم
?پودر سیر به مقدار لازم ( این مورد رو حذف نکنید )
?مواد لازم برای داخل رولت :
?تخم مرغ آبپز ۲ عدد ( می تونید بجای تخم مرغ از هویج آبپز هم استفاده نمایید )
?جعفری خرد شده ۴ ق س
?مغز گردوی خرد شده ۲ ق س
?زرشک ۱ ق س
?مواد لازم برای رویه رولت :
?کره ۵۰ گرم
?زعفران آبکرده ۱ ق س
?رب گوجه فرنگی ۱ ق س
?طرز تهیه :
* برای درست کردن مخلوط گوشت ابتدا نان تست رو در یه ظرفی قرار داده و شیر رو روی اون بریزید تا خیس بخوره (تقریبا ۱۵ دقیقه ).
* بعد شیر اضافه نان تست رو بگیرید .
* پیاز رو رنده کنید .آب پیاز رو دور بریزید.
* گوشت ، نان تست ، زعفران آبکرده ، ۱ عدد تخم مرغ ، پیاز رنده شده ،نمک ، فلفل و پودر سیر رو کاملا مخلوط کنید . اگه بنظرتون مواد شل هست کمی پودر سوخاری یا آرد یا سبوس گندم بهش اضافه کنید (درحد یکی دو قاشق سوپخوری ).
* مخلوط گوشت آماده شد .
* روی میز کارتون فویل آلومینیومی باز کنید و روی آن کمی پودر سوخاری بپاشید .
* مخلوط گوشت رو روی فویل بشکل مستطیل باز کنید .ضخامت گوشت بیشتر از ۱ سانت نباشه .
* تخم مرغ رو آبپز کنید و به شکل زیر برش بدین .
* بعد روی گوشت بچینید .
* سپس گردوی خرد شده رو روی اون بپاشید . می تونید اندازه گردو رو کمی درشت تر درنظر بگیرید .
* سپس زرشک و جعفری ساطوری رو روی اون بپاشید .
* و توسط فویل رول کنید . طوریکه مواد داخل رولت اصلا مشخص نشه .
* انتهای رولت رو هم کاملا ببندید .
* رولت رو به ظرف پیرکس منتقل کنید .
* ۲۵ گرم کره رو آب کنید . برای آب کردن می تونید کره رو روی حرارت قرار بدین یا اینکه روی ظرفی که کره در آن هست درپوش بذارید و ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% بدید .
* سپس توسط قلمو روی رولت رو چرب کنید .
* روی ظرف پیرکس سلفون بکشید .
* و از چند ناحیه سلفون رو سوراخ کنید .
* ظرف رو داخل مکروفر قرار داده و بمدت ۱۴-۱۲ دقیقه قدرت ۸۰% بدین .
* رب ، زعفران آبکرده و ۲۵ گرم کره آب شده رو با هم مخلوط کرده و روی رولت بدین .
* سپس روی سه پایه کوتاه قرار بدین .
* گریل دستگاه رو به مدت ۱۰-۸ دقیقه روشن می کنیم تا سطح رولت کمی برشته بشه .
* و در نهایت بعد از پخته شدن با فاصله ۵/۱ الی ۲ سانتیمتر برش داده و با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم .
* اینهم از رولت خوشگلمون …