طرز تهیه مسقطی کاسه ای دسر سریع ,خوشمزه و بدون روغن
طرز تهیه مسقطی کاسه ای دسر سریع ,خوشمزه و بدون روغن
طرز تهیه مسقطی کاسه ای
می تونید این دسر سریع و بسیار خوشمزه رو که بدون روغن هم درست میشه آماده کنید
بچه ها نشاسته گل همین نشاسته های دونه درشت و معمولی همه مغازه ها دارن. مسقطی
مواد لازم
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید
نکته:هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقطی شفاف تر میشه و طعم بهتری پیدا میکنه
نشاسته گل یا نشاسته گندم همون نشاسته های معمولی که دونه های درشتی داره و تمام مغازه ها دارن
پیشنهاد سردبیر
- شیرینی ماندل بولار شیرینی سوئیسی با دستور اصلی
- طرز تهیه کیک بالش پادشاه | دستور پخت کیک لطیفه عالی
- طرز تهیه پلمبیر آناناس یک دسر خوشمزه با تزیین عالی با آناناس
- طرز تهیه نان سیب مفید و مقوی برای میان وعده با دستور پخت عالی
- آموزش دستور نان لبو بسیار خوشمزه و مقوی مفید برای کم خونی
- طرز تهیه کیک شیر داغ با بافت لطیف و نکته های طلایی