فواید تخمههای طالبی دور ریختنی خوشمزه و مکملی برای پوست
فواید تخمههای طالبی
طالبی منبع ویتامینAست حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین هایB۶،B۳،B۵ وB۱ است.از این رو منبع تغذیه ای مفیدبرای کودکان و نوجوانان و حتی نوزادان است! از تخمه طالبی در کشورهای خاورمیانه و چین به عنوان تنقلات استفاده می شود. براساس تحقیقی که در دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده است، عصاره تخمه این میوه دارای 3.6 درصد پروتئین، ۴درصد چربی و 2.5درصد کربوهیدرات است که با ترکیب تغذیه ای شیر سویا مشابه است. محققان این دانشگاه معتقدند، شیر به دست آمده از تخمه طالبی را می توان جایگزین با ارزش شیر سویا محسوب کرد. پ
همچنین این ماده برای نوزادان نیز مفید است. به نقل از سایت «ehow»، تخم و شبکه تور مانندی که دور آن است، غنی از فیبر و برای روده ها بسیار مفید است. خلط اضافه و احتقان را دفع می کند.
تخمه این میوه سرشار از ویتامین A و C است. پروتئین موجود در آن، در حفظ سلامت مو و ناخن موثر است. پروتئین موجود در آن در ساخت آنزیم ها و هورمون های موردنیاز بدن، موثر است. منبع عالی آنتی اکسیدان از جمله ویتامین C و E است. پ
آنتی اکسیدان احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان های موجود در آن کلسترول خون را کاهش می دهد. فواید تخمههای طالبی
تخم طالبی و یا گرمک با تخم کدو و تخم خیار تشکیل تخم های خنک را می دهند و برای تسکین و نرم کردن سینه مصرف می شود. نحوه مصرف آن این است که این سه تخم ار کمی می کوبند و در آب می ریزند تا شیره آن با آب مخلوط گردد سپس آن را صاف کرده و مصرف می کنند.