دستور حلیم بادمجان از اون دسته غذاهای خوشمزه و پرطرفدار
دستور حلیم بادمجان
مواد لازم تهیه حلیم بادمجان :
.
گوشت سیصد گرم …. بادمجان نیم کیلو …. عدس نصف لیوان …. برنج حدود یک چهارم لیوان ( همیشه برنج را کمتر از عدس بریزین ) …. پیاز … سیر … نعنا . . ابتدا گوشت رو با پیاز و ادویه به جز نمک ( آخر پخت اضافه کنید) میزاریم بپزه . ( گوشت با استخوان گردن یا ماهیچه یا گوشتی که برای وعده ی ابگوشت فریز میکنید بهتر میشه ) .
عدس را خیس کرده و چند بار آبش رو عوض کنید و بعد آن را پخته و بعد برنج را که از قبل خیس کرده بودیم را بهش افزوده بپزید. تا خوب پخته و له بشه……. اب گوشت را داخل برنج و عدس بریزین که خوش طعم بشه……. (از ابتدا زیاد آب نریزین که نشه جمع کرد هر وقت احساس کردی ابش رو به اتمامه و هنوز جا نیفتاده کمی اب بریز) …
.
..وقتی له شد گوشت را ریش ریش کنید بهش اضافه کنید.
و بادمجون رو نیم سرخ کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید .
( لازم نیست بادمجونا رو خیلی سرخ کنید ، روغن زیادی جذب میکنه فقط نرم بشه کافیه) تاوقتی که اب گوشت کشیده بشه و به روغن بیفته و با گوشکوب خوب بکوبید. .نباید خیلی شل و رقیق باشه .
بعد هم پیاز داغ فرااااااووون درست کنید داخل حلیم بادمجان بریزین و نعنا داغ و سیر داغ و کشک داخل حلیم بریزید . و مقداری هم برای تزیین ??( هرچقدر مقدار گوشت و بادمجون بیشتر باشه خوشمزه تره ) نعنا داغ را اخرش بریزین که تلخ نشه .
فقط حواستون باید باشه مدام هم بزنید چون زود ته میگیره.
بهتره از قابلمه روی یا استیل یا قابلمه زودپز استفاده کنید چون باید بکوبید که قابلمه خراب نشه .
بعد هم پیاز داغ فرااااااووون درست کنید داخل حلیم بادمجان بریزین و نعنا داغ و سیر داغ و کشک داخل حلیم بریزید . و مقداری هم برای تزیین ??( هرچقدر مقدار گوشت و بادمجون بیشتر باشه خوشمزه تره ) نعنا داغ را اخرش بریزین که تلخ نشه .
.