طرز تهیه نان کماج تابه ای یک نون باحال که برای افطار و صبحانه
طرز تهیه نان کماج تابه ای
راحت و بسیار خوشمزه است یک نون باحال که برای افطار و صبحانه عالی میشه…عطر و طعم بی نظیری داره تو کمتر از نیم ساعت کلی نون باحال و خوشمزه داریم …من برای صبحانه بچه ها درست کردم با پنیر خوردن خیلی هم کیف کردن?? با کره عسل و مربا هم عالیه به تنهایی هم محشره
پس اگر دنبال یه خوراکی خوشمزه و بی دردسر هستین دست به کار بشین
نان کماج تابه ای(ده عدد نان)i
تخم مرغ دو عدد
آرد برنج نصف لیوان
آرد گندم یا قنادی نصف لیوان
شکر نصف لیوان(من چون میخواستم کم شیرین باشه یک سوم لیوان زدم)
بکینگ پودر یک ق چ
شیر یک سوم لیوان
ماست دو ق غ
گلاب یک ق غ ( من نزدم?)
زعفران دم کرده یک ق غ(یا زردچوبه نصف ق چ)
وانیل نوک ق چ
ابتدا تخم مرغ و ماست و شکر و وانیل و زعفران(یا زردچوبه) و گلاب و شیر رو داخل ظرف می ریزیم در حد مخلوط شدن هممیزنیم با چنگال یا همزن دستی بعد که یکدست شد مخلوط آرد برنج و آرد گندم و بکینگ پودر رو داخلش میرزیم و هم میزنیم یکدست شد آماده است
کف تابه نچسب و بزرگ یک سوم لیوان روغن مایع میرزیم می زاریم پنج دقیقه خوب داغ بشه بعد شعله رو روی حرارت متوسط می زاریم و نصف ملاقه از مایه کماج داخلش میرزیم به آرومی بریزید و دست رو حرکت ندین گرد در بیاد بعد که داخل تابه ریختین شعله رو ملایم کنید و درش رو بزارید پنج سه چهار دقیقه درش رو بردارین اگر روش حباب زده بود و سفت شده بود برگردانید تا طرف دیگه هم سرخ بشه
نکته ؛.کف تابه همینقدر که گفتم روغن بریزین اگر روغن تموم شد دوباره خیلی کم روغن بریزید …روغن زیاد کف تابه باعث میشه شکل کماج به هم بخوره و گرد درنیاد
تو اصل دستور یک لیوان آرد برنج هست و یک ق غ آرد گندم ولی من چون قبلا درست کرده بودم به نظرم با نصف آرد برنج نصف آرد گندم بافتش لطیف تر و نرمتر میشه
می تونید کل مایه کماج رو داخل تابه بریزید و و درش رو بزارید بعد یک ربع آماده است و میتونبد برگردانید