طرز تهیه مربای کیوی برای صبحانه

? طرز تهیه مربای کیوی

مربای کیوی
?کیوی میوه ای ترش مزه و خوش طعم که خیلی ها را وسوسه می کند، با کیوی می توان مربای خوشمزه ای درست کرد که خیلی از افراد عاشق طعمش می شوند ٬ با ما همراه باشید….

?مواد لازم

?۳ کیلو کیوی تقریباً رسیده و سفت

?۲/۵ تا ۳ کیلو شکر

?۳ لیوان آب

?یک سوم قاشق چایخوری وانیل

?۲ قطره رنگ خوراکی(در صورت تمایل ٬برای خوشرنگ تر شدن)

?دستور

کیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک برمی داریم و هر یک را به قطر یک سانتی متر برش می زنیم. شکر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس می گذاریم خنک شود. کیوی ها را در شربت خنک شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش آمدن۲۰- ۲۵ دقیقه کافی است. شربت آن را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه می کنیم . بعد از یکی دو جوش دیگر، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

?یادآوری: در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ شدن این مربا، ۲ قطره رنگ سبز مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.

? نوش جان ?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *