طرز تهیه خورشت ریواس با روش جدیدی بسیار خوش طعم
طرز تهیه خورشت ریواس
اول از همه بگم یک روش متداول دیگه برای خورش ریواس هست که سبز رنگه و با جعفری و نعناع پخته میشه.
من این دفعه روش جدیدی رو انتخاب کردم.
عملا عین قیمه ست با این تفاوت که در مرحله ی اخر به جای اضافه کردن هر گونه ترشی به عنوان چاشنی،از تکه های ریواس استفاده کردم.
نگم براتون چقده خوش طعم شد اصن یه وضعی
???
.
موادلازم خورشت ریواس برای ۴ نفر
پیاز بزرگ دو عدد
ریواس خرد شده دو پیمانه(یک کاسه آبگوشت خوری)
گوشت تکه ای ۳۰۰ گرم?
لپه نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری?
نمک فلفل زردچوبه
دارچین یا چوب دارچین
.
۱.اول لپه م رو شستم و خیس کردم و گذاشتم چندساعت بمونه.چندبار هم آبش رو عوض کردم.
۲.پیاز ها رو ریز خرد کردم.تفت دادم.بهش زردچوبه زدم و قبل از این که کاملا سرخ بشه،گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم.
۳.وقتی گوشت تغییر رنگ داد،لپه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم.و بالاخره رب رو در وسط ماهیتابه ریختم و تفت دادم تا خوش رنگ بشه.
۴.یک لیتر آب داغ رو به ماهیتابه اضافه کردم و روی شعله متوسط اجازه دادم گوشت و لپه بپزن.یک تکه چوب دارچین هم اضافه کردم.
۵.ریواس رو عین کرفس تمیز کردم.اون قسمت بالا و پایینش رو بریدم و ساقه ش رو پوست کندم و بعد به اندازه بند انگشتی تکه تکه ش کردم.
۶.حدود دو ساعت بعد،در انتهای پخت گوشت،نمک اضافه کردم و در ده دقیقه ی اخر پخت ریواس ها رو اضافه کردم.خیلی هم نزدم چون ریواس زود پخته و له میشه.فلفل غدا رو هم اضافه کردم.
.
بپزید و نوش جونتون بکنید?
.
✔به نظرم با مرغ هم عالی بشه.
✔نمک زیاداضافه کنید چون ریواس حسابی ترشه.
✔چوب دارچین به جای خود دارچین باعث میشه خورشت مون تیره نشه و خوش رنگ بمونه❤❤❤